Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_Zmartwiona

problem z miesiączką

Polecane posty

Gość Ania_Zmartwiona

witam wszystkie Panie i proszę o radę. Zacznę od tego, że mam bardzo nieregularny cykl. 2 tygodnie temu zauważyłam u siebie brązowe plamienie- jakie występuje u mnie zwykle przed krwawieniem miesiączkowym- trwało ono 4 dni. Robiłam test ciążowy, który wyszedł negatywnie. Od 3 dni mam bolesne piersi i pobolewa mnie podbrzusze. Mam 20 lat, czy jest możliwe, żeby przesunął mi się cykl, ewentualnie dopiero zaczęłam odczuwać zespół napięcia przedmiesiączkowego? - nie występował u mnie przedtem. Wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień, a zaczęłam się martwić :(. Czy test ciążowy mógł wyjść nieprawidłowo? Boję się, że mogłabym jednak być w ciąży i już zaszkodzić dziecku- imprezy, papierosy, a ostatnio brałam polopirynę i thiocodin na przeziębienie i kaszel, a słyszałam, że jest to szkodliwe dla maluszka :(

Gość gość
Myślę, że nie powinno cię to martwić, ja też tak miałam w wieku 21 lat. Nie ma się, co denerwować. Spokojnie czekaj na wizytę u ginekologa :)

Gość olaxxa
Może zrób jeszcze jeden test dla pewności? Póki nie będziesz pewna ciąży zaprzestań imprezowania i palenia papierosów. Wszystko z pewnością się wyjaśni ;) Pozdrawiam!

Gość gość
Możliwe, że miałaś przesunięty cykl, czyli owulacja wystąpiła później. Dlatego dobrze jest ją sobie wyznczać. Ja mam tester na ślinę - Afrodytę, ale jest też wiele innych sposobów na jej wyznaczenie