Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy w pracy uk

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy w Readingu (ja, maz, dzieci i mama) Pracuje w biurze od dłuższego czasu, starałam sie o ta prace dość długo, byłam zadowolona, po pewnym czasie dostałam awans. Zarobki małe, ale ciut wiecej jak najniższa krajowa. Ostatnio jednak chcą, żebym zostawala po godzinach i za darmo! Zamiast do 5 to np.do 7. Obowiązków coraz wiecej, a płaca wciąż ta sama. Boje sie odejść, bo wiadomo jak wyglada sytuacja z praca w uk :( A z jednej pensji żyć w dzisiejszych czasach to czesto awykonalne. Nie wiem co robic ?

Gość gość
Jeżeli jesteś odważna to zbierz dowody na nieuczciwe praktyki pracodawcy, postaw się, a jak cię zwolnią to śmigaj do sądu. Za odszkodowanie przeżyjesz przynajmniej do czasu znalezienia kolejnego etatu. Jeżeli nie jesteś odważna to kombinuj.

Gość gość
No i macie to Wasze UK - raj, mlekiem i miodem płynący ... :D

Gość gość
sytuacja z pracą wszędzie wygląda tak samo, niezależnie czy to polska czy uk. z doświadczenia wiem że pracodawcy wykorzystują pracowników do momentu wypłacenia odszkodowań. ale tak dzieje się bardzo rzadko.

Gość gość
Chcialo sie pracy q biurze. Ja sprzatam i nie narzekam

Gość gość
To sobie sprzątaj! Ciekawe jak długo dasz radę...

Gość gość
@Ja sprzatam i nie narzekam@ O Przyjedziesz do mnie posprzatac? Tylko musisz byc w miare mloda, zgrabna i najlepiej toples.

Gość gość
Zarobki małe, ale ciut wiecej jak najniższa krajowa. Ostatnio jednak chcą, żebym zostawala po godzinach i za darmo! xxx jak to ? W tym raju takie swinstwa ? No i Eldorado szlag trafil :D

Gość gość
Tak cie to boli k...o jedna? Ze ktos woli zyc w innym kraju? Bo nikt jej pistoletu przy glowie nie trzyma ze musi tam siedziec zebys zdechl na raka szmacierzu moze to cie czegos nauczy bo ciezko pracujacy normalni ludzie czesto na to choruja a takiego smiecia jak ty co tylko patrzy zeby siac zamet nic nie ruszy ty hieno forumowa... przynosisz wstyd tylko

Gość gość
Nie życz drugiemu co Tobie nie mile !!!

Gość gość
OOO mamusia z Wami mieszka, bo na opiekunkę nie stać ? Ale raj w tym UK, no nie :)

Gość gość
tej z 19.17 to juz bog rozum odebral tak jak mowie, albo holota, albo kryminalisci albo k****y jak ta wyzej powyjezdzaly :)