Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Różowy śluz zamiast miesiączki

Polecane posty

Gość gość

Witam! Zacznę od początku , zazwyczaj mam regularne cykle 30 dniowe. Jednak ostatni cykl trwał 24 dni - w 24 dniu cyklu dostałam miesiączkę (25.07.14) dziś jestem w 28 dniu cyklu i 3 dni temu wykonałam już 2 test ciążowy niestety 1 kreska. Miesiączki nie mam z to dziś zaobserwowałam malutko o konsystencji kremu różowego śluzu. Bardzo chciałbym aby się udało. Nie wiem co oznacza ten śluz. Dodam , że od 3 dni biorę antybiotyk klarmin , ponieważ bolało mnie podbrzusze poszłam do lekarz rodzinnego , który zapisał mi antybiotyk , a teraz globulki clotrimazolum bo piecze mnie i swędzi miejsce intymne - zdarza mi się to bardzo często. Lekarz po badaniu podbrzusza zapytał czy nie mam problemów z jajnikami - nie mam. Brzuch boli mnie jakbym miała dostać okres ale ten różowy śluz , w dodatku wyczytałam , że infekcja intymna nie może absolutnie opóźnić miesiączki a klarmin podobno też nie. Proszę napiszcie mi co myślicie , może któraś z was była w podobnej sytuacji - miała różowy śluz , który zapowiedział ciążę? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować