Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolelibyscie miec córke lesbijke czy córke co by wyszła za czarnego lub muslima

Polecane posty

Gość gość

i z nim zrobila sobie dzieci?

Gość gość
a co za róznica chyba najwazniejsze zeby byla szczesliwym, dobrym człowiekiem. I zeby byla zdrowa przede wszystkim.

Gość gość
gosc z 21.10 - popieram!!!!!!! w 100 procentach :) tak powinno byc

Gość gość
Moja córka nigdy nie będzie lesbijka ani nie bedzie z murzynem, ponieważ jest dobrze wychowana i ma poczucie wartości.

Gość gość
aaa, to lesbijki to te źle wychowane Dzięki ci kafeterio, znowu objawiłaś mi prawdę absolutną :D Boże ileż ja się o życiu już dowiedziałam dzięki kafe, aż dziw że wcześniej w takiej niewiedzy żyłam :o

Gość gość
no i masz ,juz sie trafila moralistka od siemiu bolesci, dobrze wychowany czlowiek to dobry czlowiek!

Gość gość
wolę żeby była lesbijką czy tam z muslimem niż żeby była prawicową kur/wą jak autor tematu :D to dopiero by był wstyd

Gość gość
ostatnio jakaś moda na rasizm czy was już całkiem p****awszy????

Gość gość
chcialabym aby byla lesbijka w zwiazku z muzulmanka :)

Gość gość
Dobrze wychowany człowiek to człowiek który rozumie ze nie miesza się dżemu z musztarda. Dobrze wychowany człowiek nie wypina się na obyczaje i nie zaniza swojej wartości narażając się na mieszanie z błotem przez spoleczenstwo. Dobrze wychowany człowiek zna dobrze historie i wie ze rasa czarnych nie stworzyła żadnej cywilizacji a o humanitaryzmie nie ma pojęcia.

Gość gość
ja nie moge, ale jak czytam ze ktos kto sie zwiazal z czlowiekiem innej rasy, albo ochhhh co gorsza innej plcii - to czlowiek zle wychowany i bez wartosci to wybucham gromkim smiechem, to ja nie wiem gdzie ja sie uchowalam, mnie uczono , ze gdy czlowiek jest pomocny, uczynny i nie wyrzadza krzywdy innym to nie mozna go przekreslac ze zwgledu na wyznanie, wyglad (kolor skory) ,orientacjeseksualna, niepelnosprawnosc i inne i mysle ze mam wpojone pewne wartosci, a moi rodzice stanowia najzwyklejsza pare na swiecie, bez zadnyc lewicowych zapedow.. uprzedzam gdyby ktos stwierdzil ze sa lewakami (ja nawet za bardzo nie wiem o co w tym chodzi ) heheh sa za to dobrymi, kochajacymi ludzmi :))

Gość gość
Wy chyba nie rozumienie czym jest dobre wychowanie? Myślicieli ze jak mowicie proszę i dziękuje i szczerzycie się na widok czarnego fiuta to jesteście dobrze wychowane? Dobre wychowanie to klasa, świadomość, wiedza, racjonalizm. Trzeba mieć świadomość skutków swojego postepowania.

Gość gość
nie mam zamiaru szczerzyc sie na widok czarnego fiuta bo po prostu murzyni mi sie nie podobaja, tak jak rudzi czy blondyni,niscy czy grubi,proste, kwestia gustu a nie rasy, ale jak facet jest dobrym i pomocnym czlowiekiem, to nie kapuje w czym problem...

Gość gość
Co z tego ze jest dobry i pomocny? To znaczy ze trzeba mu wskoczyć do wyra?! Nie rozumiem.

Gość gość
Nie można przekreśla niepelnosprawnych i murzynów czylipowinnam im d******y od razu?!! A nie można po prostu być miłym i uprzejmym to za malo?

Gość małarudamaruda
moja przyjaciółka z dzieciństwa jest lesbijką - fajna z niej babka ;). a ciapatych nie lubię. więc wolałabym naturalnie mieć córkę lesbijkę...

Gość gość
a gdzie ja napisalam ze jak jest dobry i pomocny to trzeba mu wskoczyc do wyra, to znaczy ze nalezy go szanowac i traktowac po ludzku! ja napisalam ze mi sie nie podobaja i kropka, ale jak ktorejs sie podobaja , to chyba kolor skory nie powinien stanac na przeszkodzie jesli facet jest wartosciowy

Gość gość
A niech się spotykają, tylko ze żadna dobrze wychowana biała kobieta nie poleci na murzyna bo będzie miała w czym wybierać spośród białych.

Gość gość
wy rasisci to mam nadzieje,ze niewierzacy jestescie, bo jak wierzacy to ta wasza wiara i wartosci sa dopiero do d**y

Gość gość
Do rasizmu się dorasta. Pewnie większość z was jak kupuje pieska to chce rasowego nie kundelka.

Gość gość
Lesbijki szczerze powiedziawszy mnie brzydzą ale w życiu "kamieniem bym nie rzuciła" Z dwojga złego zdecydowanie wolałabym żeby była lesbijką Gdyby wyszła za muslima przestałaby dla mnie istnieć, to nie są ludzie

Gość gość
Wyobrazacie sobie za jakieś 100 lat nie będzie raz tylko same mieszańcy? Jedziecie do Japonii a tam skosnookie murzyny , nie zobaczycie juz prawdziwych Japończyków. A w Polsce będą mieszncy z murzyński, muslimami. Straszne.