Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m3rry

Jak zapomnieć o niewykorzystanej szansie?

Polecane posty

Gość m3rry

Podobno lepiej jest zrobić coś i żałować, niż żałować, że się danej rzeczy nie zrobiło. Stąd moje pytanie- jak pogodzić się z tym, że nic się nie zrobiło? Od roku wyrzucam sobie pewną sprawę i z każdym dniem bardziej nienawidzę siebie. Na 100000000 % jest już za późno, ale mimo to, nie mogę tego zaakceptować.

Gość gość
a co to dokładnie było?

Gość m3rry
Strasznie długa historia. Tak w jednym zdaniu to chodzi o faceta, na którym mi bardzo zależało, choć wcale się nie znaliśmy i nie zrobiłam nic z tym, żeby to zmienić, a w międzyczasie moja najlepsza (ale już była) przyjaciółka skutecznie mi tą sprawę zniszczyła, że po tym co mógł usłyszeć na mój temat, nie powinnam pokazywać mu się na oczy nigdy więcej. Chodziliśmy razem do szkoły, on już skończył i nie widziałam go ponad rok.

Gość gość
krótko mówiąc ubzdurałaś sobie obiekt westchnień, ale wyszło tak, ze nie mogłaś go poderwać i przeżywasz....to akurat żadna strata

Gość gość
moja historia jest podobna... I nigdy sobie nie wybacze tego bledu... Szkoda ze pewne rzeczy rozumiemy dopiero gdy jest juz za pozno...

Gość m3rry
Ja wiem, że takich jak on jest wielu- ale mogłam być teraz szczęśliwa- albo jeśli by się nie udało, to chociaż miałabym poczucie, że potrafię zawalczyć o swoje i nie jestem jedną wielką porażką...

Gość gość
Nie nakręcaj się tak bo może w ogóle mu się nie podobasz, nie mówiąc już o lubieniu, mogłaś usłyszeć żebyś się odwaliła i przykre uzasadnienie, takie że już na żadnego faceta byś się nie odważyła spojrzeć do końca życia :D

Gość gość
Widocznie tak miało być...nie ma co wracać do przeszłości...Nic się nie dzieje bez przyczyny...trzymaj się