Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to wypada?

Polecane posty

Gość gość

Synek ma niedługo 3 urodziny i tak się właśnie zastanawiam czy wypada wcześniej powiedzieć gościom co mają kupić. Nasze dziecko dostaje dużo zabawek przy okazji różnych wizyt znajomych, rodziny u nas. Problem w tym, że wszyscy przynoszą po kilka za to tanich. I tak traktorek plastikowy za 8 zł jest dosłownie 15 minut bo potem wszystko odpada, nawet nie trzeba dotykać żeby się rozleciał, koparka 2 minuty itd. A potem mały płacze pół dnia, że nie można tego naprawić. Szczerze to mam tego dość, wolałabym już 1 autko z Siku czy innej dobrej firmy za 30 zł niż 4 sztuki po 8 zł. Mamy mnóstwo pojazdów, których żywot zakończył się po 10 minutach i to nawet nie z winy dziecka. Czasami już przy wyciąganiu z pudełka rozpada się to wszystko na części.

Gość gość
Jasne, że wypada. :) Przecież lepiej kupić coś, czym dziecko będzie bawić się dłużej. Nie krępuj się, naprawdę. ;)

Gość gość
No pewnie, dogadaj się z rodziną żeby złożyli się jakoś razem na coś porządnego, wszyscy na tym lepiej wyjdą

Gość gość1a
Oooj jaka ja bym była zadowolona, żeby mi ktoś powiedział co komu kupić... A tak wiecznie problem. A w drugą stronę to też wolałabym, żeby ktoś zapytał co potrzebuje dziecko. Szkoda, że właśnie jest to jeszcze uważane za "nie wypada".

Gość gość
Nie wiem dlaczego te tanie zabawki są dopuszczone do obrotu. Przecież one tak się łamią, że jest to nawet niebezpieczne. Dzisiaj nie zdążyłam wyciągnąć traktorka z pudelka jak już mu odleciały koła i lusterka .... nawet dziecko go nie dotknęło. Oczywiście nie dało się tego naprawić, a płaczu było na całą godzinę.