Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

radek123321

szkoda mi feministek

Polecane posty

Gość gość
Zobacz o ile mniej kobiety dostają na 3,5/4 takich samych stanowiskach co mężczyźni, z takim samym doświadczeniem. A często robią więcej :P w firmie u mojego brata pracują 2 dziewczyny i jedna ponoć zarabia 2200, a mój brat ma 2900. A stanowiska mają identyczne

Gość gość
A ty broken jakie osiągnęłas stanowisko? Forumowej p***y?

Gość gość
czujecie się skopane przez broken? Ja jakoś nie bardzo, ale w sumie każdemu psycholowi wydaje się, że jest mądry i wszyscy padają z wrażenia przez jego "cięte teksty".

Gość gość
Broken,jakiś tam człowieku",idź zrób dobrze koledze o ile jesteś godna.I nie piertol.

oach :classic_cool: drażnię się z femisukami, już by mi wyjebały, bo to w sumie trochę jak facet, pięścią bym oberwała, a nie jakieś tam babskie plaskacze:D strach kijem to tknąć

Gość gość
Nie, znam swoja wartość, nie patrzę na kobiecość przez pryzmat faceta.

Gość gość
z tego co pamiętam to ty masz zamiar "dawać dupy" żeby ktoś w ogóle z tobą był, chociaż jesteś aseksualna. To już chyba lepiej dobrowolnie szukać seksu dla przyjemności niż być zwykłą dziwką bez szacunku do samej siebie ;)

Gość gośh
Broken to nie kobieta.

Gość gość
To ty jesteś aseksem i krzyczysz o facetach tyle? Coś to podejrzane :)

jaką dziwką, gdzie ja napisałam, że chcę za to kasę, oszczercza femisuczko?:D to jest kuriozalne, ktoś się czuje dyskryminowany i stwierdza, że będzie się zrzeszać z innymi cipami w imię jakiegoś chorego podkreślania biologii, kurwa:O

Gość gość
Z niej aseks,jak z koziej d.. trąba:D.

Gość gość
Żaden szanujący sie mężczyzna kijem by tego nie tknal

Gość gość
ona wcale nie jest aseksem, po prostu nikt jej nie chciał i miota się między desperacją żeby mieć faceta i strachem, że i tak nikt jej nie będzie chciał. O seksie i facetach pisze więcej niż najbardziej zboczone trolle na forum...ale twierdzi, że to jej nie interesuje :D

Gość gość
no w pewnym sensie za pieniądze...w końcu chcesz tradycyjnego związku, nie? Jesteś prawicowa, chcesz rodzić dzieci i je wychowywać, chcesz faceta który w domyśle będzie cię utrzymywał i żeby go do siebie przekonać będziesz dawała mu dupy, jak to kulturalnie określasz. Broken jest prostytutką :D

Gość gość
Po co się dajecie sprowokować? Ustalone: każda feministka to wstrętna, brzydka feminazistka. Bo tak media mówią przecież, no!

Gość gośh
Nie jestes kobieta

Gość gość
i tak zdesperowaną, że jesteś gotowa zmusić się do seksu byleby ktoś cię chciał...a chętnych jakoś brak :D Broken - kobieta idealna, będzie zajmować się mężem, będzie tradycyjną żoną, nawet zmusi się codziennie do seksu, do tego chce męża który będzie sypiał z innymi...a dalej nikt jej nie chce. Ciekawe dlaczego :D

Gość gość
Zycze ci broken niech cie któryś w****** skończy bo p********z jak połamana

Gość gość
-http://codziennikfeministyczny.pl/katarzyna-gryga-feminizm-bycie-swiadoma-kobieta-cieszenie-sie-tego-faktu/ --http://www.edziecko.pl/rodzice/1,79353,11641393,Sylwia_Chutnik___Naprawde_nie_wiem_o_co_chodzi_z_tym.html?pelna=tak doskonale znam pojęcie aseksualności, ale widząc twoje wpisy, to masz jakaś obsesję na punkcie facetów. Jasne, każdy chce mieć kogoś bliskiego, ale to co ty wypisujesz pozwala sądzić, że prawda nie do końca wygląda tak jak opisujesz.. Albo nie umiesz się pogodzić ze swoją orientacją po prostu ;) no matter

Gość gość
co, broken, prawda w oczy kole? Taka jesteś kobieca, taka delikatna (pewnie nawet twój rynsztokowy język z twoich ust brzmi słodko), taka dobra, taka wspaniała, a faceci omijają cię szeeeroookim łukiem :D

Gość gość
brokeninside87 dziś umiem chcę przytulasków a nie seksu przytulasków nie seksu przytulasków nie seksu x mów tak sobie,może prawdą się stanie.prawda jest zupełnie inna:).

Gość gość
ty chcesz, ale sama mówiłaś, że jak on będzie chciał to się nadstawisz i jeszcze będziesz orgazm udawać :D Poszukałabym tych postów, ale siedzisz tu od rana do późna w nocy, 7 dni w tygodniu więc nie ma szans na znalezienie tego w tej masie twoich psychotycznych wypocin o seksie i facetach :D

:( to nie tak seks to takie większe przytulanki, to może być miłe, czemu nie?:(:(:( może nie będzie tak źle:) a przytulanko najlepsze wiadomo, aseksualne;) feminicha to jedynie lizanko z koleżanką działaczką w toalecie zaznała:(

jestem fajną, delikatną kobietką, mam kolegów, faceci mnie lubią i się uśmiechają, tylko po prostu nie spotkałam MIŁOŚCI

Gość gość
musisz mieć ciekawe doświadczenia skoro coś lizałaś z koleżankami w toalecie...normalny człowiek nie wpadłby na taki pomysł.

Gość gość
Widzę,że związki przestały cię nurtować.Teraz rozkminiasz pojęcie feminizmu,jak zwykle od doopy strony.