Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie oglądam Sopot Festiwal i...

Polecane posty

Gość gość

uczcie się drogie Panie co to jest kobiecość, Kasia Kowalska mimo że nie jest już młodziutka wygląda obłędnie, ale nie chodzi tylko o wygląd, ale i charakter... skromna, delikatna, po prostu 100% kobieta :)

Gość gość
właśnie tak się jakoś zawiesiłam na niej lubię ją i jej piosenki :(

Gość gość
A ja ją uwielbiam,wychowałam się na jej piosenkach:-)kiedys miałam okazje widzieć ja osobiście -raz w Sopocie a raz w Pszczynie:-)Super charakterna babeczka,podziwiam ja naprawdę.S

Gość gość
Wcale nie przepadamy, przynajmniej ja potrafię docenić prawdziwą kobiecość :) ale niestety coraz rzadziej się to spotyka :(

Gość gość
A tak trochę z inne beczki, to niech małolaty posłuchają sobie co to jest prawdziwa muzyka :) a nie jakiś wytwór z komputera. Dziś już mało kto tworzy taką sztukę :)

Gość gość
Kasia Kowalska mimo że nie jest już młodziutka wygląda obłędnie, ale nie chodzi tylko o wygląd, ale i charakter... skromna, delikatna, po prostu 100% kobieta x Zgadzam się z tym w 100%, jedna z niewielu kobiet w show biznesie, która nie lata z gołymi cyckami i tyłkiem po scenie, niech to będzie wzór do naśladowania dla pustych i tępych lasek.

Gość gość
No nie jest młodziutka, jest po 30 tce, czyli w najlepszej dekadzie życia dla kobiety, kiedy jest jeszcze młoda, ale wygląda i czuje sie psychicznie lepiej niż kiedy była młodziutka.

Gość gość
Chyba po 40-tce już bo urodziła się 1973 roku :)