Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w tym kraju ludzie z nadwagą mają w ogóle prawo żyć?!

Polecane posty

Gość gość
Przestań żreć a nie pierd'ol bzdury albo sama sobie znajdź dziada z bębnem takim że nie zobaczysz jego chu'ja i wypier'dalaj

chyba cie pojebało jak myslisz że będę to czytał

Gość gość
tłuściochy powinny płacić podwójnie w środkach transportu , płacić takse klimatyczną za wydzielanie większej ilości co2 , w ogóle w piątki i soboty powinny mieć zakaz poruszania się w reprezentacyjnych częściach europejskich miast by obrzydzenia nie robić.

Gość gość
nie sądziłam że sam margines społeczny siedzi na kafe. Do wszystkich którzy się tak plują: życzę Wam raka i abyście zdechli w męczarniach. WY oraz wasze dzieci 🖐️

Gość gość
Czytałem że pl co trzecia osoba ma nadwagę i będzie tylko gorzej.

Gość gość
Ja mam 14 lat, ważę 50,5 kg, 67cm w pasie, tłuszcz ok. 7%. Waga byłaby mniejsza gdyby nie kupa mięcha na łydach i trochę na rękach.

Gość gość
tłuściochy obleśne , j****e śmierdziuchy zdychają na raka bo otyłość to jeden z powodów by dostać raka

Gość gość0987654321
Poziom wypowiedzi na tym forum równa się zero.

Gość gość
gość dziś nie sądziłam że sam margines społeczny siedzi na kafe. tu sie zgdzam xxx Do wszystkich którzy się tak plują: życzę Wam raka i abyście zdechli w męczarniach. WY oraz wasze dzieci lapka.gif tu niestety sam/a pokazujesz ze jestes marginesem

Gość gość
tekst z artykulu jest napisany przez osobe bardzo zakompleksiona, ktira nie moze pogodzic sie ze swoja waga, wiec arakuje wszystko i wszystkich. takie odniodkam wrazenue czytajac ten tekst. osoba z nadwaga jak i otyla to osoba chora. szczupla sylwetka jest oznaka zdrowia. to samo mozna powiedzieć o osobach np z trądem. nikt sie nie bierze za pisanie takich bredni, dlaczego takie osoby sa dyskryminowane w ogloszeniach matrymonialnych, no bo ikt normalny nie chce miec partnera z takim defektem tak samo nikt nie chce osob grubych.

Gość gość
Tyle w was jadu.. jak napisałem, co 3cia osoba ma nadwagę a będzie gorzej. Im więcej biedronek, płac minimalnych itp To nie ma nic wspólnego z menelstwem czy obżarstwem. Tylko z biedą

Gość gość
A ja powiem tak. Mi niestety nadwaga kojarzy sie automatycznie z chorobami, ciaganiem cale zycie po lekarzach i kims kto ma malo energii i nic mu sie nie chce. Dlatego nie chcialabym za partnera grubego mezczyzny. Natomiast sama niejednokrotnie bylam wysmiana, rowniez odrzucona z powodu malego biustu. Takie zycie. Uprzedzen nie przeskoczysz. Na szczescie mamy rozne gusta.

Gość gość
polaczkowa biedota -patologia byle czym się odżywia , ze wstydu i przemęczenia w byle jakiej pracy w domu siedzi nie wychodzi by się poruszać, i tyje biedota. polactwo grube tępe , brzydkie. coraz więcej tego. dobrze , że niedługo będzie możliwa eutanazja

Gość gość
13:00 especially for you ty kur'wo je'bana

"nie sądziłam że sam margines społeczny siedzi na kafe. Do wszystkich którzy się tak plują: życzę Wam raka i abyście zdechli w męczarniach. WY oraz wasze dzieci lapka.gif" ojej to straszne, teraz to się na pewno stanie :(. Syndrom brzydkiej siostry Kopciuszka, zapasiona to i wredna, zazdrosna i zawistna.

Gość gość
12:41 idź zeżryj kotleta wypier'dalaj

Gość gość
w samolotach wieprze musza placic wiecej za nadbagaz