Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co wchodzicie na kafe

Polecane posty

Gość gość

Takie pytanie...Ja np po to, zeby sie dowartosciowac i porownac swoje udane zycie uczuciowe, erotyczne i zdrowe podejscie do innych i ponapawac sie troche wlasnym szczesciem :P czasem po to, zeby sie posmiac z roznych glupich problemow mlodych malomiasteczkowych narzeczonych. czasem, zeby poczytac o wrednych tesciowych, synowych, szwagierkach i tez sie posmiac z ludzkiej glupoty. lubie jeszcze czytac wpisy "nie jestem stylistka" - udziela bardzo fajnych rad ;) A Wy? Przyznajmy, ze w kazdym drzemie kawal trolla :P

Gość gość
a czasem jeszcze robi mi sie szkoda roznych dziewczyn, mniej lub bardziej pokrzywdzonych przez los i chcialabym udzielic im obiektywnej, zdroworozsadkowej porady. ale zazwyczaj zostaje zjechana za swoje "glupie" poglady ;)

wchodzę bo tu jest śmiesznie, luzacko, możesz tu robić co chcesz, mieć wiele nicków, być różnego koloru i zawsze Cię ktoś przytuli:)

Gość gość
Jakto wiele nickow?S

Gość gość
haha :P mnie nigdy nikt nie przytula, zawsze po mnie jadą :P i może to głupie, ale dotyka mnie to osobiście...:P

bo mnie to bawi ;), bo im więcej tu czytam o różnych beznadziejnych facetach tym mocniej widzę jakiego mam wspaniałego. bo każdy potrzebuje czasem jakiegoś relaksu przy którym nie trzeba się spinać... i bo można zobaczyć ile ludzi ma jakieś skrzywienia, w sobie cząstkę wariata. ale doceniam jak trafi się tu jakaś normalna osoba i można jej coś odpisać całkiem serio...

Gość gość
podobnie jak autorka. Niestety zauważyłem, że jak czasem chcę poważnie odpisać i doradzić szczerze to wtedy najczęściej durne kafe traktuje to jako spam i nie pozwala zamieścić posta

Gość gość
bo mam ostatnio za dużo wolnego czasu :classic_cool: