Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam, że dzieci poczęte przez rodziców w młodym wieku to zwykle patologia

Polecane posty

Gość gość

Takie są moje obserwacje, owszem zdarzają się wyjątki ale to rzadkosc... jesli kobieta urodzila w wieku do 25-28 lat to jej dzieci zwykle sa biedniejsze, mniej uzdolnione, rzadko konczą dobrą szkole, wczesniej piją alkohol, biorą narkotyki, palą papierosy... Ciekawe skąd się to bierze ?

Gość Jakie to żenujące
Urodziłam dwoje dzieci; jedno w wieku 20 lat, drugie 22 lata. Z p pomocą męża ukończyłam studia, dzieci też są po studiach.Mają własne rodziny i świetnie im się wiedzie.Wypraszam sobie takie porównania debilu jeden!😡 Patologia pewnie jesteś ty?!

Gość gość
Jakie to żenujące xxx i tylko tyle osiągnęlas w zyciu i siedzisz z nami nieudacznikami na durnym forum w sobote zamiast balowac po świecie ? hahahaha

Gość gość
W sobotę to balują ci co muszą zapierdalać cały tydzień, niektórzy nie muszą.

Gość gość
Bzdura!,wszystko zależy od wychowania ,które wynosi sie z domu.Moje dzieci nie piją,nie kradną,nie klną ,chodzą do kościoła i słuchają mnie !Córka ma same piątki.;-)syn skończył gimnazjum,nie mam z nimi problemów...bo wiem jak mam wychowywać.!W życiu trzeba być odpowiedzialnym bez względu na wiek,i nie nazywaj ludzi patologią bo ich obrażasz!S