Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znam faceta, który w okrutny sposób traktuje kobiety..

Polecane posty

Gość gość

Bawi go to, ze one sie w nim zakoc***a, podrywa dziewice starajac sie je rozdziewiczyc tylko po to, zeby po fakcie powiedziec im ze sa szmatami i zostawic, prowadzi kilka zwiazków jednoczesnie i jak sie wyda smieje sie w twarz tym kobietom... wierzcie lub nie, ale taki naprawdę istnieje. Nie mogę zniesc tego, ze mu sie udaje. Mnie tez zranił, ale nie az tak bardzo. On po prostu zyje, zeby niszczyc zycie innych. Mozna takiego jakos powstrzymać?

Gość gość
skoro z nim skonczylas to skad znasz takie szczegoly z jego zycia? Nie za bardzo sie nim interesujesz?

Gość gość
Bo jak sie rozstalismy jego znajomi zaczęli mi opowiadać, z ciekawości sprawdziłam. Poza tym to świeża sprawa, na szczęscie nie dałam sie za bardzo zbajerować, ale... nie może mi to wyjść z głowy.

Gość gość
to po prostu typowy facet. naglosnij to jak mozesz, moze to choc troche ostrzeze naiwne.

Gość gość
jak kobiety sa glupie to co na to poradzic? :classic_cool:

Gość gość
Nie głupie tylko chca byc w szczesliwym zwiazku a facet zmienia twarz jak psychopata, nie bez powodu pracuje przy sprzedazy, bo jest w stanie wcisnac kazdemu wszystko, urodzony manipulator.

Gość gość
no to wlasnie o tym pisze kobiety nie lubia szczerych i prawdziwych facetow za to bardzo lubia takich manipulatorow i nie ma sie co nad nimi rozczulac z tego powodu