Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyźni też potrzebują partnerki jako przyjaciółki...

Polecane posty

Gość gość

czy są tacy, którzy chcą przeżyć życie z tą jedną, iść tą samą drogą, patrzeć w jednym kierunku, podtrzymywać ją w chwilach kryzysowych i samemu mieć bratnią duszę, kiedy boli stawiać na jakość związku, a nie na ich ilość czy jest ich więcej niż 1% na świecie? ja już zwątpiłam. mam wrażenie, że wszystko zaczyna się i kończy od seksu. a że dla mnie jako kobiety miłość to przede wszystkim przyjaźń z ukochanym mężczyzną, nie wierzę już, że to się może udać.

Gość gość
Fejm rosnie,hajs z jutuba tez

Gość gość
Ja też nie wierzę, dla facetów liczy się tylko seks.

Gość gość
to warto się z nimi wiązać w tej sytuacji? mój Dziadek był inny, tyle lat szczęśliwie przeżyli z Babcią jak przyjaciele, na koniec się nią jeszcze opiekował kiedyś marzyłam o takiej miłości, dziś... dlatego ten wątek

Gość mily facet
Potrzebujemy,ale teraz wszystkie dziewczyny sa siebie warte,tylko hajs sie dla nich liczy i troche wyglad,sa puste i w ogole. :'( Wszystkie mnie skrzywdzily... :'(,bo wola drani,a ja jestem milym,wrazliwym facetem

Gość gość
nie mów , że wszystkie my lubimy siłę i zdecydowanie, ale ja nie chcę drania...po co mi to? dlaczego tacy jesteście, ja się staram zrozumieć fizjologię i wszystko, że dużo seksu potrzebujecie, że nie sprzątacie tych skarpetek...ale jak to możliwe, że wolicie z kwiatka na kwiatek zamiast jednego długiego pięknego związku- przyjaźni...

Gość gość
ja mam męża już od 17 lat i jesteśmy razem jak dwójka najlepszych przyjaciół. Razem wszystko robimy, codziennie ze sobą wieczorami rozmawiamy godzinami. Bardzo rzadko się kłócimy. Dla nas liczy się nie tylko seks , chociaż jest on też bardzo dla nas ważny. Chyba bardzo dobrze dobraliśmy się. Więc twierdzę że są tacy fajni faceci, trzeba tylko dobrze szukać. Mamy syna juz prawie dorosłego i też bardzo fajny facet z niego rośnie nie dość że bardzo przystojny to myślę że z charakteru podobny do ojca.

Gość gość
czyli jednak? :)

Gość gość
spadaj z mojego wątku, jeśli dla ciebie najważniejsze sprawy na świecie to są nudne banały

Gość milykoperekkk
Chciałbym być z taką dziewczyną. Kiedyś byłem typowym romantykiem. Dziś mam 27 lat, poznaję życie od innej strony i staram się też myśleć bardziej przyziemnie. Romantyzm jednak pozostał. Tyle, że w razie zdrady nie będę już płakał całą noc. Skończę to w ciągu sekundy i zapomnę. Przyjaźń między kobietą i mężczyzną istnieje. I jest to coś wspaniałego. Tak można budować szczery związek, który przertwa każde zrządzenie losu. Rozglądam się za dziewczynami, które widuję w kościele. Zagaduję do tych, które chodzą na pielgrzymki. Myślę, że człowiek z Bogiem w sercu i napełniony energią płynącą z wiary spełni się o wiele lepiej w roli żony i matki. Pozdrawiam takie dziewczyny ;)

Gość gość
ja nie chodzę do kościoła ani na pielgrzymki, wierzę w Boga, ale tam go nie znajduję. rozumiem Cię jednak, lepiej szukać tam niż w klubie. może i sama powinnam spróbować.

Gość gość
milykoperekkk to ja od 17 letniego stażu małżeńskiego. Mam wspaniałego męża i świetnie się dogadujemy w każdej kwestii , ale nie jesteśmy osobami wierzącymi. Jesteś w dużym błędzie sądząc że w tylko kościele czy na pielgrzymce spotkasz wspaniałą dziewczynę. Bardzo dużo dziewczyn jest po prostu dewotkami.

Gość gość
ja np. nie bywam w kościele, a zasady mam te same, co Dekalog. nie klepię pacierzy na zawołanie, nie śpiewam w ławce, a kieruję się tymi samymi wartościami. dobro, szacunek, wierność, lojalność...

Gość gość
To ja juz wiem,czemu kuzyn na pielgrzymke poszedl :-)

Gość gość
Nie twierdzą przecież że tylko ludzie wierzący mają te wartości, które czynią miłość czymś wspaniałym. Uważam jednak, że jest jakaś siła wyższa i oddziałuje ona na człowieka. Mam przekonanie, że ludzie wierzący w trudnych chwilach dostają nowej energii, siły i wiary w to, że włożony trud się opłaci. To zapewne kwestia umysłu. Słuchając Słowa Bożego zmieniasz postrzeganie świata, zauważasz że szczęście tkwi gdzie indziej.