Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dentysta NFZ

Polecane posty

Gość gość

Czy są osoby, które leczą zęby wyłącznie na NFZ? Ja po ostatnich przebojach w prywatnych gabinetach chyba podziękuję i zacznę chodzić do zwykłej przychodni do dentysty na NFZ. Leczyłam zęby w niby najlepszej klinice, kasy wydałam bardzo dużo. W sumie za tą kasę mogłabym kupić auto. Dbam o zęby, regularnie chodzę do dentysty a 3 zęby nadaja się do usunięcia. Mam dopiero 25 lat i nie będę mieć zębów. A to wszystko przez dentystów. Plombowali niedoczyszczone zęby, potem kanał, a teraz tylko usunięcie.

Gość gość
Ja. Można znaleźć bardzo dobrego dentystę na NFZ z czystym i dobrze wyposażonym gabinetem, tylko oczywiście trzeba poszukać. Ja najpierw trafiłam do dentystki jak z horroru, ale popytałam znajomych, poczytałam opinię i znalazłam świetną dentystkę. Terminy są ok. miesięcze, ale jeśli kontrolujesz zęby regularnie, to można z wyprzedzeniem zaplanować sobie wizytę i przy okazji wyleczyć co potrzeba.

Gość gość
A skąd takie przeświadczenie, że jak na NFZ to partacz a jak wywalisz kupę kasy to cię super wyleczy? Moja dentystka w super klinice na siłę szukała ubytków, byle tylko wyciągnąc kasę.

Gość Maria48
A ja w Kaliszu chodzę do Pana Artura - http://artdentkalisz.pl/ - na kasę chorych i muszę przyznać że jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Podejście takie samo jakbym płaciła za wizytę!