Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek29999

Polskie dziewczyny stają się ohydne !!

Polecane posty

Gość Maciek29999

Do jakiegoś czasu często mówiło się o polkach, że są najpiękniejsze na świecie. Oczywiście to nigdy nie było faktem a jedynie argumentem rozentuzjazmowanego faceta, który chce tanim bajerem wyrwać laskę. To samo mówią brazylijczycy o swoich dziewczynach a nawet brytyjczycy o naprawdę brzydkich ( czyt. grubych ) angielkach. Wystarczy wziąć pod lupę jedno zdanie : "Jesteś najcudowniejsza na świecie" albo "jesteś najprzystojniejszym facetem jakiego znam" itd ... Ile to osób mówi ? Wszystko po to aby za tydzień podczas kłutni wypalić : Ty taki nie taki, spierdalaj z mojego życia :D Co do polek. Jeżdzę po świecie i widzę co się dzieje. Polki robią się otyłe. Przyszła moda na krągłości. Wystarczy siedzieć, nic nie robić i dupa rośnie. Laska myśli sobie : Każdy na moje dupsko poleci :P Ok ... w opakowaniu ( obcisłe spodnie czy legginsy ) wygląda to ponętnie. Gorzej gdy się rozbierzesz i pokażesz swój obleśny cellulit. Naprawdę się odechciewa ! No ale cóż ... najlepiej doszukiwać się dziury gdzie indziej i faceta który was nie chce bzykać podejrzewać o to że ma inną. O płaskim brzuchu u dziewczyny, która ma 30 lat to można tylko pomarzyć. Rozumiem ... jesteś po 3 ciążach. Choć i wtedy przy dbaniu osiebie można wyglądać. Mordy okrągłe jak od cyrkla, wystający brzuch, tłuszcz na rękach. Jak tu się do Was tulić w ogóle ? Fuuuj.

Gość gość
Dokładnie. Czas skończyć z tym rozpieszczaniem kobiet. One to wykorzystują. Próbują grać z facetem w swoje gierki. Musimy zacząć wymagać i przestać być kluchami. Bo wchodzą nam na głowę. To my utrzymujemy je, to my odwalamy kawał roboty, to my tworzymy świat. Czas wrócić do czasów kiedy kobietę można było bezkarnie bić i gwałcić. Czas wrócić do czasu kiedy można było mieć 10 żon. Są kraje gdzie to nadal trwa. I tam faceci są na swoim właściwym miejscu.

Gość gość
Maciek29999 hahahahaha K***A wygrałeś pojechałeś po bandzie:-D:-D:-D

Gość Maciek29999
Trzeba mówić wprost co się dzieje. Za jakiś czas to nawet nastolatki będą miały dupy na 2 miejsca w autobusie

Gość gość
Hm.dobre...A faceci...na palcach jednej ręki mogę policzyć ilość facetów bez brzuszka...oj panowie, panowie...Nie wspomnę o krótkich spodenkach i sandałach ze skarpetkami :) łysiejący, niemodnie ubrani z twarzą która nie wie co to krem do twarzy tudzież pianka do golenia brrrr.....

Gość gość
Ja ci powiem że już takie pomykają ostatnio szedłem za taką, na moje oko max 16 lat fałdy nad biodrami w postaci tłuszczu tzw. wałki pośladki na półtora stołka i te kołyszące biodra tak mnie ochoczo zachęcały żeby nie paczeć:-p

Cellulit? Moja koleżanka nosząca rozmiar XS, ma większy cellulit niż ja. To jest kwestia zaniedbania, a nie kilogramów.

Gość gość
$ komentarze i nadal nie ma frustratki, która by mnie zwyzywała. Szoke :D Chyba prawda zabolała i zawstydziły się nasze leniwe babska. Co do mnie to zrób sobie przeszczep kolejnego palca bo oczywiście powiększam oczywiście liczne grono facetów bez brzuszka a raczej z z brzuszkiem w kształcie kaloryfera. Krótkie spodenki nosi się dla wygody. Efekt wizualny silnych łydek też zapewne działa na was, nie zaprzeczać pieszczochy ! Sandały ze skarpetkami nosi sie po to aby nogi nie śmierdziały :D Od Was też daje i te Wasze antyperspiranty wcale Wam nie pomagają. Łysy facet to testosteron a moda ? Na modzie to powinna być teraz nauka myślenia. Jesteście puste i głupie :P Pianki do golenia nie używamy bo nie mamy po co się golić. Wy nie dbacie o siebie więc i my też nie musimy. Przynajmniej nie będziecie nas o zgrozo napastować.

Gość gość
vikerness Oczywiście że to kwestia zaniedbania. Każda z Was myśli, że wystarczy nie jeść i się schudnie i się będzie sexy :D No niestety ale żeby ujędrnić ciało to trzeba zacząć sie ruszać. Przy nie żarciu tłuszcz się nie spali a co najwyżej mięśnie. Baby są pojebane i głupie

Gość gość
haha a ja mam 37 lat i jestem ponętną mężatką, zaraz śmigam z mężusiem pod prysznic i do łóżeczka. To prawda,że jako naród zaniedbujemy się. Panie i panowie również.

Gość gość
W sumie, skoro tak nie lubisz kobiet, to może przerzuć się na panów? To chyba będzie dobre dla wszystkich. Dla Ciebie - bo zajmiesz się czymś pożytecznym - przede wszystkim ^^ Swoją drogą wchodzenie na strony dla pań po to, by im ubliżać zalicza się do wyjątkowo ciekawego rodzaju trollingu.

Gość gość
Faceci też się zrobili leniwi i obleśni. Coraz więcej łazi grubych, łysych,źle i niemodnie ubranych, którym jedynym sportem jest podnoszenie puszki z piwem. Oczekuje się dużo od kobiet a panowie? śmieszy mnie fakt jak taki knur ma jeszcze jakieś z******te wymagania, żeby dziewczyna wyglądała jak modelka, a sam wygląda jak idź stąd i nie wracaj ;) No chyba że autorze jesteś drugim Bratem Pittem to możesz sobie oczekiwać piękności z wybiegu, w innym przypadku jesteś po prostu śmieszny 🖐️

Gość gość
A ja mam 67cm w talii i kupe mięcha na łydach (chłopak). A wy grubasy-kut'asy pierd'olone wypier'dalać

Gość gość
gość dziś Faceci też się zrobili leniwi i obleśni. Coraz więcej łazi grubych, łysych,źle i niemodnie ubranych, którym jedynym sportem jest podnoszenie puszki z piwem. A po co jak i tak nikt na ciebie uwagi nie zwróci:) ten post pisał chudy.:

Gość gość
I co z tego? Moja waga to moja sprawa!

Gość gość
Dokładnie trzeba się ruszać. Jak zauważyłam, że zaczyna wychodzić mi cellulit to w te pędy zaczęłam ćwiczyć. Wystarczy 2x w tygodniu 30 min. i gwarantowana nienawiść ze strony obtłuszczonych "lasek" na plaży.

Gość gość
Ja sam jeżdżę kiedy tylko mogę rowerem jako wykolejeniec, w piwnicy mała siłownia do ćwiceń, nikt z moich znajomych nie ma roweru tylko auta i wypoczynki ze skóry za 5tyś. Zakupy do domu i kanapa 24h:)

Gość gość
Łup Łup ganam stajl :D

Gość gość
nikt nie pisze same grubasy z kebabem w ręku i 0,5 cola

To prawda,a najgorsze sa te baby co pisza ze waza po 90 kilo,jakie to branie maja :DAutor chodziaz prawde napisał:D

Gość sierpniowa2014
Ja ważę 150 kg i mam 30 lat (178cm). Kiedyś ważyłam 80 i żadnego brania też nie miałam. Mam cellulit i wiszącą skórę, wiem że nikt mnie nie będzie chciał nigdy, jest mi smutno, ale staram się z tym godzić codziennie. Cieszę, się z tych szczątków życia które mi zostały. Ale nie ukrywam żalu i frustracji przy prozaicznych czynnościach jest bardzo dużo. Cóż.

Gość gość
Sierpniowa, jesteś jeszcze młoda, możesz schudnąć. taka waga to już kalectwo. Niedługo nie będziesz mogła sama się umyć, tego chcesz? Kobieto weź się za siebie!

Gość gość
Nieśmieszny ten podszyw

Gość sierpniowa2014
Mam taki słaby, autodestrukcyjny charakter, poza tym u mnie w domu smutki i radości podkreślało się konsumpcją i ja bez niej nie istnieję. A po studiach smutków przybywa. Ja ogólnie mam wiele braków, też psychicznych, takie niedojrzałe dziecko ze mnie.