Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie we Wrocławiu kupić dziecku wyprawkę

Polecane posty

Gość gość

gdzie najlepiej we Wrocławiu kupić dziecku wyprawkę - lóżeczko, pościel, ubranka, fotelik itp.

Gość gość
w mięsnym :D

Gość gość
heeeeheeee dobry żart......

Gość gość
bajka na długosza, junior w astrze, troche tam drogo:/, smyk (najlepiej na promocjach) ja tam kupowałam

Gość gość
Dzięki, a może macie do polecenia jakaś str internetowa? Jest ponoć jakaś mamy Wrocław, gdzie można się wymieniać produktami, kupować, sprzedawać itp., ale jej nie znalazłam.

Gość gość
?????? Nie ma nikogo z Wroclawia? Nie bardzo się orientuje w takich sprawach, chciałabym wszystko co potrzeba kupić w jednym miejscu dopiero jak urodzę i będzie wszystko dobrze.

Gość gość
to chyba na facebooku musisz poszukać bo chyba tam jest coś takiego, o takiej stronie nie slyszalam

Gość gość
Może w sklepie z artykułami dla dzieci i niemowląt? Co sądzisz?

Gość gość
w askocie na zakrzowskiej? dlaczego chcesz czekac az urodzisz, uwierz ze nie bedzie wtedy czasu na to :o dla mnie to glupota tak czekac.A do szpitala tez musisz juz miec sporo rzeczy.

Gość MamaCóreczki
Nie polecam Bajki na Długosza: Guzik tam jeść, a hasło "hurtownia" z cenami ma niewiele wspólnego... Ja większość wyprawki kupiłam przez net. Wózek (co dobre akurat nie było - tu polecam sklep przy Braniborskiej, ale nie pamietam nazwy...), łóżeczko (120zł razem z porządnym materacem i super wytrzymało mimo wysokiej żywotności mojej córki :D), troche ubranek. W sklepach kupiłam wanienkę, inne ubranka, kocyk, butelki itp, zabawki. Ale naprawdę dużo taniej kupiłam przez net - oglądałam w sklepie, a potem myk do neta :)

Gość gość
Chce poczekać, bo mam złe doświadczenia i niewyobrazam sobie jak coś będzie nie tak patrzeć na wszystkie zakupy. Chcemy wcześniej pooglądać a jak już dzidzia będzie z nami to mąż zrobi zakupy.

Gość gość
Ja kupiłam w baby max ubranka i w Tesco te pierwsze pajace i body. Są ok. Baby max na Bielanach jest i w Psarach. Tam jest wszystko. Ceny różne,w smyki na promocji kupi się czasem taniej. Meble mam z Ikei. Potrzebowałam małych ładnych białych i kupiłam komplet. W baby max maja kolorowe ubranka i fajny materiał,polska firma. Ja kupowałam cala ciążę po trochę,ale jak chcesz w jednym miejscu wszystko to kupisz w markecie,baby max i askot,smyk. Od kosmetyków po pieluchy i ubranka

Gość gość
Aha a butelki i smoczki to w Internecie najtaniej napewno,czasem o 10 zł mniej jest na akcesoriach awent . A i jest sklep Paulinka,możesz zamówić przez inrernet a odebrać w sklepie na lotniczej. Koło astry

Gość MamaMałgosi
Witam, polecam sklep kubuś na Solskiego kupisz wszystko oprócz ciuszków i wózka. Ja robiłam zakupy do szpitala dla siebie i dla córci wanienkę , przewijak, materac gryka pościel itd sama wiesz co potrzeba.Mają chyba też sklep internetowy www.kubus-kids.pl Ceny jak na Wrocław super.Kurcze zabrzmiałam jak reklama, pozdrawiam życzę powodzenia

Gość gość
Też mogę polecić sklep na Solskiego, kompletowałam tam dwie wyprawki, tak samo szwagierka. Tanie i porządne rzeczy

Gość Agnieszka1111
Jestem z okolicy Wrocławia i miałam ten sam dylemat. Najwygodniej jednak było mi kupić wyprawkę do szpitala przez internet ( wyprawka-do-szpitala.pl) . Jeśli ktoś mieszka na obrzeżach jak ja i ma daleko do sklepów to polecam. Podeszłam do tego zakupu niechętnie ale jakość tych produktów mnie powaliła :) i uważam, że lepszych produktów bym nie znalazła (zwłaszcza ubranek) . Za komplet pajacyk i czapeczkę w Smyku zapłaciłam raz 80 zł, a tu mam praktycznie 6 takich kompletów o połowę taniej. Ubranka są mięciutkie i piękne a przede wszystkim nie chińskie. Jakość i wygląd mnie zaskoczyły pozytywnie. Obsługa szybciutka i miła.

Gość gość
Część rzeczy warto kupić od osób prywatnych. Nie wszystko musi być nowe ze sklepu - stwierdzam to z perspektywy czasu.

Gość Agnieszka1111
Dopiero przeczytałam, że temat założony dawno, więc mój poprzedni wpis już trochę nieprzydatny :( ale może przyda się innym mamom. I jeszcze jedna rada, że w tym sklepie wyprawka-do-szpitala.pl można też odbierać w Paczkomacie, bo niestety na moją wiochę kurier nie dojeżdża :(

Gość Agnieszka1111
Jasne, że tak. Ja mam bardzo wiele ubranek kupionych już na "wyrost" od koleżanek i wcale nie uważam, że to coś złego, bo dzieci szybko rosną, jednak choć jeden taki nowy komplecik każda mama chce mieć tak na wyjście :) Z używanych rzeczy mam też łóżeczko i wózek, czyli praktycznie dwa najdroższe wydatki. Jestem bardzo zadowolona z tej decyzji, choć nie ukrywam, że korciło kupić nowe...

Gość gość
Hm sporo sklepów masz takich we Wrocławiu. A jesli chodzi o zabawki to spory wybór maja w Galerii Europa - https://galeriaeuropa.eu/ I edukacyjne i interaktywne, ja tam często coś kupuje moim maluchom :) Na pewno piżamki dziecięce tez mają jeśli być chciała z ciuszków, moja córcia ostatnio dostała taką fajną koszulę nocną :) teraz ciągle w niej śpi nie chce jej oddać nawet do prania tak sie jej spodobała