Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój narzeczony zdradził mnie prawie z setką kobiet

Polecane posty

Gość gość

:O :O :O To nie żart.

Gość gość
To dlaczego jeszcze nazywasz go narzeczonym ... :?

Gość gość
Skąd wiesz?

Gość gość
To dlaczego jest jeszcze Twoim narzeczonym?

Gość gość
jeszcze mu nie odpadł?:::::)))))))

Gość gość
Przebadaj się.

Gość lolla7
Jak to obliczyłaś ?? ;P

Gość gość
No teraz to już od kilku dni były narzeczony. Spotkałam jedna z kochanek i coś mi nie grało, sprawdziłam facebooka jak był w pracy i miałam lekturę na cały dzień :O :O :O

Gość gość
Nawet się nie oszukuj, że on się zmieni po ślubie.

Gość Magdalenkalenka
Kopnij go w dópe

Gość gość
100lasek z fb? rownie obrzydliwe co poniekąd imponujące skąd w kims tyle siły

Gość gość
Zerwałam kontakt z nim, ale nie moge tego przezyc , rzygać mi sie chce :O Jakbyście zobaczyli niektóre z nich... jakie lochy :O Niektóre bardzo ładne, ale jedna to taka okropna i chyba ze 15okg :O

Gość gość
Około 100 w dłuższym okresie czasu oczywiście, nie jednoczesnie. Zaliczał i brał następną, najpierw pisali na fb co będą robić a później się umawiali :O :O :O

Gość gość
aaa, no chyba że tak. i nie był zbyt wybredny z czasem pewnie spojrzysz z perspektywy i zobaczysz że coś w nim było nie tak i na przyszłość już będziesz unikac tego typu facetów

Gość gość
" z czasem pewnie spojrzysz z perspektywy i zobaczysz że coś w nim było nie tak i na przyszłość już będziesz unikac tego typu facetów" to autorka musi w takim razie unikać wszystkich facetów... oblechy, których nie stać nawet na prostytutkę się nie liczą bo oni nie zdradzają - nie mają kogo i z kim

Gość gość
tak, najlepiej po jednym twierdzić, że wszyscy tacy są. tak samo kobiety to kurwy? :D prawda jest taka, że czesto sami się pakujemy w cos co się może źle skończyć, ale przymyka sie oko. dopiero po czasie to wychodzi niestety

Gość gość
Naprawdę aktor oskarowy, sam zabiegał o nasze mieszkanie razem, o zareczyny, przynajmniej raz dziennie zapewniał mnie, że zrobi wszystko zebym czuła sie przy nim bezpiecznie i że musze mu ufać, bo inaczej nie stworzymy dobrego związku... bedę rzygać :O :O :O :O :O

Gość gość
nie mówię tego po jednym - wiem co się działo u mnie, co u znajomych, wiem do czego w stanie są posunąc się faceci byleby p*****ać za darmo, tzn za kłamstwa o tzw miłości

Gość gość
Dla pocieszenia powiem Wam, że te kobiety prawie wszystkie były w związkach :O

Gość gość
no to "musisz ufać" dobre a do tej co wszystko widziała; to żyj sama skoro tak będziesz szczesliwa, co za problem? autorka tez sama zdecyduje

Gość gość
do tej co broni facetów - nie widzisz problemu w tym, ze mnóstwo kobiet zostało oszukanych i dalej jest okłamywanych przez samców? :o

Gość gość
na twoim miejscu się bym cieszyła, że nie z autobusem Arabów

Gość gość
Na koniec mi powiedział, ze się do tego przyczyniłam bo nie dawałam mu dostatecznej pewności że będziemy razem :O :O :O Przyjęcie oświadczyn i przeprowadzka do niego to za mało :O Boże że takie bydle chodzi na wolności bezkarnie... Pojechał teraz prosto po zerwaniu na wakacje z kolegami :O

Gość gość
biedne kobiety, były w związkach a facet autorki je zmusił, ZGWAŁCIŁ pewnie, co? nie bronie facetów, po prostu tępe idiotki syczace jak zmije na forach mnie irytuja. podobnie jak debile którzy krzyczą, że wszystkie kobiety są srakie owakie xx cóż autorko, kijem wisły nei zawrócisz. po pierwsze faktycznie się przebadaj, złamane serce się uleczy, ale ze zdrowiem nie zawsze tak wychodzi :O a szmata kiedyś dostanie za swoje, jak któraś z sexpartnerek zaszła i będzie o alimenty wołać. co przy tym trybie życia jak w banku ma

Gość gość
Oj tak mówicie, że dostanie za swoje a jakos jego ojciec sie okazało, że jest taki sam ( tez sie dowiedziałam po fakcie, bo wszystko sie działo w jego przypadku na wyjazdach służbowych) i żadna kara go za to nie spotkała, żonę ma marzenie, jest od niego lepsza, madrzejsza, ladniejsza, lepiej wykształcona i lepiej zarabia.