Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakus32

Pani chętna

Polecane posty

Gość LASKA15cm
ZAMROŻONY

Gość olenka9106
MRrrr... zrob cos z jej dupkąą, ten motyw z lizaniem drugiej dziurki jest super ; D

Gość sandralove
..lekko unosze biodra , mmmmmmm wchodzisz powoli, czuje go jest taki twardy i mięsisty, swoimi silnymi dłonmi trrzymaszmnie w talii...

Gość gość
odpowiada ci trójkącik?

Mol kutas rznie cie coraz mocniej wychodze od czasu do czasu i posuwam sie nim miedzy posladkami zwilzajac twoj drugi otworek a nastepnie znow wbijam sie x twoja cipeczke jest super twoj tyleczek prezy sie i wypina moj paluszek delikatnie wsuwa sie w twoj drugi otworek

Gość Tomastom
oleńka może się przyłączymy ?:)

Gość olenka9106
Zajeci soba, co bedziemy przeszkadzac :p

Gość sandralove
... ohh jest super moja pusia , nie wiem czy w pupe nie będzie bolało , ale cię pragne , jesteś taki męski mrrrr...

Wiem ze sprawi ci przyjemnosc jak moj jezyczek bedzie wchodzil w twoja pupe uwalniam kutasa z objec twojej cipeczki i wkladam tam jezyk smakujesz cudownie nie przestawaj sie piescic ja sie bawie swoja palka zaciskam na nim dlon i wyobrazam sobie ze to twoja cipka spijam nektar z twojej cipeczki nabieram go na jezyk i przenosze do twojej drugiej dziurki

Gość Tomastom
to samo :)

Gość sandralove
... dajesz mi kilka klapsów, obracam głowę i czekam jak zaczniesz wsuwać się do mojej pupy,prawdziwy z ciebie ogier.....

Moj jezyczek wsuwa sie w twoj tyleczek rozluznij sie chce ci go tam wlozyc twoj drugi otworek jest bardzo ciasny moj jezyczek ledwo w niego wchodzi chce ci dac przyjemnosc a nie bol wiec tylko cie tam wypieszcze

Gość sandralove
... mmmmmmmmm prawdziwy z ciebie facet, spróbuj się wśliznąć do mojego anusa, pragnę twojego penisa....

Podnies swoja pupe jesli chcesz chetnie zerzne tez twoj drugi otworek klapsa prosze bardzo wypnij sie mocniej chce patrzec jak moj kutas bedzie cie tam rznal

Gość sandralove
.....sukienke już mi zerwałeś,dalej mam na sobie szpileczki i pończoszki, wypinam się w twoją stronę, wchodzisz ahh powoli ,namiętnie, ufam ci....

Wchodze powoli moj duzy kutas musi zrobic sobie miejsce polewam twoje posladki olejkiem czujesz jak splywa do twojej pupy jednoczesnie zwilzajac twoj otworek i moja pale o tak rusz pupa nabijaj sie na niego o tak jest cudownie piesc sie paluszkiem delikatnie masuj guziczek

Moje ruchy sa coraz wieksze z kazdym milimetrem przesuwam sie w glab twojej pupy zwilz paluszka swoimi sokami i wkuz sobie w pupe pomysl ze to ja wchodze coraz glebiej i glebiej cudowna ciasna dziurka

Gość sandralove
.... ruszam tyłeczkiem tak aby olejek rozprowadził się po twojej pałce.....

Gość sandralove
... czuje go ,jest taki duży, nabrzmiały ciepłą spermą, kładziesz się na mnie i dociskasz ....

Twoja pupa juz ma dosc ale za to cipeczkka nie czuje jeszcze mrowienia domaga sie orgazmu chce doznac tych cudownych skorczy wiec wstan oprzyj nozke na moim biodrze i nabij sie na niego

Gość sandralove
...nadziewam się piczką na twojego k****a,mmmmmmmmmmmmm to jest to, jeszcze troche.......

O tak cudownie nadziej sie zsun jak najnizej sie da chce wejsc jak najglebiej obejmij mnie twoje piersi ocieraja sie o moj tors a moje wloski na klacie laskocza twoje sutki masz klapsa nabijaj sie mocniej

Gość sandralove
.... o tak, kładziesz mnie na plecy , a ja cię obejmuje nogami, posuwasz mnie mmmmocniej, jestem blisko chce żebyś się we mnie spuścił.....

Zaraz wystrzele czuje jak twoje ruchy sa raz glebsze raz plytsze twoja cipeczka chce aby moj kutas draznil jej najbardziej wrazliwe punkciki o tak jest super moje dlonie trzymaja cie mocno za posladki o wlasnie tak nabijaj sie mocno daj mi swoich ust niech nasze jezyki splota sie razem jest super czuje jak zalewa cie fala rozkoszy

Gość sandralove
... krzycze, czuje żę zaraz dojde , ciarki przechodzą mnie po plecach, chce żebyś mnie wypełnił swoją spermą ohh ohhh.....

Juz nie wytrzymam strzelam twoja cipke zalewam swoim nasieniem ty tez juz masz orgazm o tak jeczysz glosno poruszasz jeszcze swoja pupa twoja cipeczka kurczy sie wysysajac z mojego penisa cale nasienie o jak cudownie mi z toba klade sieobok ciebie przytulam i obejmuje czule moj paluszek drazni twoja cipeczke bardzo delikatnie wiem ze teraz jestes tam bardzo wrazliwa bylo cudownie wtul sie we mnie

Gość gość
sandralov tak pewnie pieprzyli cię murzyni w Holandii,czy tak nie potrafią?

Gość sandralove
Zimny dran masturbowałeś się bo ja tak , już się zaspokoiłam.