Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila Nysa

Co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość Kamila Nysa

Chrzestna mojego syna kupiła mu wozek jak sie urodził. Od jakiegoś czasu go nie używamy wiec w zeszłym tyg. Zapytałam czy bedzie jej on potrzebny. Odpowiedziała ze nie ale chce żebym oddała go biednej rodzinie. Nie mam nic do pomagania bo sama często to robię, ale wydawało mi sie ze nie dysponuje sie prezentami.... Co o tym sądzicie

Gość gość
Niepotrzebnie pytałaś...trzeba było sprzedać...Nie możesz jej powiedzieć że takich drogich prezentów nie będzies dawać...

Gość gość
Albo powiedz, że dałaś jakieś znajomej męża, a tak naprawdę go sprzedasz...przecież nie spr tego :)

Gość gość
Albo powiedz, że dałaś jakieś znajomej męża, a tak naprawdę go sprzedasz...przecież nie spr tego :)

Gość gość
Ona bedzie szukać biednej rodziny :). Co sądzicie o takim zachowaniu? Czy przyjmować od niej prezenty dla syna a moze powiedzieć zeby odrazu oddawała je biednym dzieciom?

Gość gość
prowo albo jestescie idiotki nie widze nic dziwnego w tym, własnie glupiej chyba SPRZEDAĆ prezent niz go oddac komuś potrzebującemu

Gość Kamila nysa
Bardzo proszę nie wyzywać nikogo od idiotek.... Prezent był dla mojego syna mogłam go sprzedac i kupić mu coś w zamian. Potrzujacym owszem ja tez pomagam np. Dając ubranka po synu itd. Ale chyba ona nie powinna decydować tylko uzgodnić to ze mną prawda?

Gość gość672
powinna uzgodnić to z tobą , a co jeśli za jakiś czas będziesz chciała mieć kolejne dziecko , może byś chciała zatrzymać wózek?. Skoro kupiła go dla twojego syna to nie powinna decydować za ciebie co z nim zrobisz czy komu go dasz.