Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wierzyć przyjaciółce?

Polecane posty

Gość mam dość egoizmu
koniec juz chyba mi sie nie chce z wami gadać ale opowiem wam co choć sadze ze do waszych pustych łbów nic nie dotrze. 1: faecet zdradzał kobietę wielokrotnie, zona bała sie odesc w tych czasach 2 dzieci wieku szkolnym , facet dośc zarabiał wiec jakoś funkcjonowało w domu , ale w pewnym momecie powiedziała sobie dość w i spakowała mantaki i wyprowadziła sie do rodziców. została najgorszą tylko dlatego ze rozbiła małżeństwo ze odeszła od faceta nadużywającego alkoholu i kobiet. Społeczeństwo jest okrutne potępiamy kobietami ktore nie chca byc z pijakami i zdrajcami a klepiemy po ramienu mezczyzne ktory utrzymuje rodzinne ale jej w ogole nie szanuje, nie docenia i nawet nie wiadomo czy jej chce wazne ze daje kase , ale jesli kobieta jest dla kasy z facetem bo szmata kurde gdzie tu logika<?>

Gość gość
Więc nie polemizuj bo twoje wypociny się sięgają zenitu.Facet sam z sobą nie zdradzi musi mu dać d...y inna kobieta .Rozumiesz to czy nie.Czyli ona prowokuje tę sytuację i zezwala ba to.I zeby nie było,jestem kobietą i mam takie zdanie i zero solidarności jesli chodzi o k******o czy ci sie to podoba czy nie.

Gość mam dość egoizmu
2: mąż wiecznie ją zdradzał , wiec odpilaciła mu sie tym samym raz i wiecie co zostala szmatą, roztali się (dzieci brak) on nadal zdradza swoją kolejną kobiete zas ona ma meża i 2 ślicznych dzieci jest szczeliwa ( jak mi wiadomo z pewnych zrodeł) niestety facet ten jest z mojego otoczenia i bardzo zle sie o niej wypowiada zas reszta takiemu k****arzowi przytakuje i popiera jego oszczerstwa, fakt zdrada nie jest dobrym odwetem wiec ją tez "potępiam" ale gdzie jest tu sprawiedliwość ? wiedząć ze on zdradzał ją od lat i nkt nic nie powiedizał zaś ona zrobiła cholerna glupote bo uwazam ze to nie bylo dobre rozwiązanie ale zeby tak od razu cała winne zwalić na nią hhhh

Gość gość
Cyt. SUKA NIE DA PIES NIE WEZMIE Ale też - pies nie weźmie suka nie da. Parafrazując, żeby łatwiej do ograniczonego łba dotarło - pies nie da suka nie weźmie. A tak w ogóle, dlaczego się mówi, że płeć żeńska 'daje'? W obliczu stwórcy jesteśmy równi, więc płeć męska też 'daje' ( lub nie daje jak nie chce). Jak można w XXI wieku mieć takie średniowieczne myślenie?

Gość gość
no dobra,z kim ci faceci zdradzają swoje żony????? z butelką piwa,samochodem,drzewem etc.Zdradzaja bo inna mu chętnie daje. Można go rozliczać że to zrobił ale głowna wina to tych cichodajek ktore czesto na co dzień grają przyzwoitki,dobrb żony i mamusie nooo i oczywiście katoliczki modlące sie w kościólku a rżna sie na boki również zdradzają swoich mężów.

Gość gość
Płec męska nie daje,szuka i wkłada bo jemu dają.Ograniczona babo pomyśl,jestem facetem i jak kazdy inny wzrokowcem ,tak nas natura obdarzyła.Zdobywamy a jak nie mamy co to? to NIC tylko zboczency gwałcą.

Gość gość
gość dziś W XXI wieku kobieta tez powinna stanowić moralnośc,ona powinna bardziej o to dbać niż ktokolwiek inny.Jesli tego nie robi to sa zdrady. ...... i rozwody.

Gość mam dość egoizmu
ostania historia 3. miał romans długoterminowy ktory zakończył sie małżeństwem , żona wpadła w depresje kiedy sie dowiedzial ze zdradza razem są 25 lat mają 3 dzieci zdradzał ją z kobieta o wiele lat młodszą od siebie najgorsze jest to ze to była córka najlepszego przyjaciela jej meza ktory opowiadal o swojej córce w super latywach i jak ją cudownie jak on i Hania wychowała (żona jego)gardził zaś najmłodszym synem , ktory sie teraz okazał dobrym pediatrą . nie ważne ile dasz dziecku i na jakiego bedziesz czlowieka wychowywał gdyż twoje starania czasm mogą iśc na bok.

Gość mam dość egoizmu
teraz bedize ostania bo tak jest naparwde w strzał w dziesiątkę. mieli dziecko niestety zmarło :( 3 letni chłopczyk :( poroniła koleją ciąże i już miała dosyć wpadała w deperesje z jej mąż pocieszał sie w ramionach innej od poronienia mineło 3 miesiące kiedy on uganiał się za nową kobieta ( niestety znam ją - ale to za chwile) po trzech miesiacach miał kobietę na boku ktorej opowiadal niestworzone rzeczy o tej sytułacji o jego zyciu, jego zona pgrązala sie w deperesji najgorsze jest to ze ona wiedziala o całej sytualcji i była z tym chamem od momentu kiedy dowiedziałam sie całej histori nie jestem jej koleżanką i nie utrzymuje z nią zadnych kontaktów mimo to ze to moja była moja najlepszą kumpela nie pochwalalam tego wszystkiego do dziś nie utrzymuje z nią kontaktów , ale uważam ze to on powinien być potępiony 100% zostawił zone w takich chwilach! to on jej slubował nie "moja koleżanka" to on zstarcił dziecko , to on powinien byc rónież w depresji a nie opowiadac o zonie ze jej winna itp. nie pochwalam z żadnych stron a ni tych co wchodza i ci co pozwlają ale winna lub konsekwecje nigdy nie powinny byc dzielone na pół

Gość mam dość egoizmu
nie czytam juz wasze kometarze bo są bezuzyeczne i tylko peretesjonale powiem tak: mam męza ktory jest z******ty i jeśli by mnie zdradził nie wybaczyła by mu i odeszłą bym , jeśli kobieta by wiedziała o moim istnieniu a była by mi obca nie miala bym zalu do tej lafiryndy ale jesli koleznaka zal i niesmak by był ale winne i wszelkie obelgi szyły w strone mojego kochanego meża bo ja jestem z nim a nie z jakś pindą ktora lubi sie ****ać mam to gdzieś ważne jak on mnie potraktował wiec podziekowała bym mu z marszu za wspolne zycie. I PAMIETAJCIE KOBIETA LUBI SEX BARDZIEJ NIŻ WY!! ja osobiscie tez jestem wzrokowcem ale zdobywm tylko swojego meza

Gość gość
mam dość egoizmu dziś [14:52 Prześpij się kobieto,bo sama nie wisz co piszesz.Bzdura,bzdura i jeszcze raz bzdura

Gość gość
Cyt. Płec męska nie daje,szuka i wkłada bo jemu dają.Ograniczona babo pomyśl,jestem facetem i jak kazdy inny wzrokowcem ,tak nas natura obdarzyła.Zdobywamy a jak nie mamy co to? to NIC tylko zboczency gwałcą. Kiedy bezmóżdżku-niemężczyzno zrozumiesz, że powołano nas na ten świat, by dążyć do równowagi. Kobieta i mężczyzna są (lub będą w przyszłości) równi, czy ci się to podoba, czy nie. Kobieta też jest wzrokowcem, tak ją natura obdarzyła, też zdobywa, jeśli ma ochotę. Wymagasz od kobiety czystości=niedawania, sam też bądź czysty=nie dawaj. To działa w obie strony.

Gość gość
Wymagasz od kobiety czystości=niedawania, sam też bądź czysty=nie dawaj. To działa w obie strony. Boże że takie pustaki sa na świecie.Bede czysty jak ci nie włoże ,ty tez bedziesz czysta.To ty dajesz ja jestem biorca ciemna babo.

Gość gość
jak jedna nie da to druga

Gość gość
faceci sa winni

Gość gość
Mężczyzna nie daje!!!! tylko dostaje,a jak dostaje to wstyd odmówić by nie powiedziała ze jest eunuchem.

Gość gość
Cyt. 'Boże że takie pustaki sa na świecie.Bede czysty jak ci nie włoże ,ty tez bedziesz czysta.To ty dajesz ja jestem biorca ciemna babo. ' & Odezwała się ameba. I na marne stwórca tę zygotę uaktywnił. W tym wcieleniu nic z tego nie będzie.

Gość gość
rowność już jest i z tego nawet nie należy się cieszyć.Kobiety chleją,kurwią się na umór,pomagają w pedofilii,mordują dzieci. O taką równość ci chodzi to masz,nie trzeba czekać