Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sytuacja z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

znam pewnego chłopaka z widzenia. chciałam go poznać i dlatego odezwałam się do niego na fb funkcją "zaczep" a on nie odpowiedział. czy jest sens pisać do niego albo zapraszać do znajomych skoro na tamto nie odpowiedział? dodam że ma on 28 lat

Gość gość
o ile się nie mylę to żeby kogoś zaczepić to musi być na twojej liście znajomych nieprawdaż.

Gość gość
właśnie nie.nie musi być

Gość gość
może się ktoś wypowie?bo nie wiem co mam zrobić...

Gość gość
To jest funkcja dla gimnazjalistów, nic dziwnego że ją zignorował skoro ma 28 lat.

Gość gość
bo mi tak koleżanka doradziła... to co lepiej zaprosić go do znajomych i mu coś napisać?

Gość gość
Najlepiej tylko napisać, bo zaproszenie od obcej osoby jest dziwne (chyba że ma zablokowane wiadomości od obcych, to siłą rzeczy trzeba zostać znajomymi). Koleżanka doradziła jakby to był portal randkowy, ale zaczepka to nie jest uśmieszek i nawet głupio się nazywa po polsku. Napisz "wybacz tę dziecinną zaczepkę, ale chciałam żeby to był pierwszy krok prowadzący do wspólnej rozmowy, a zakończony wspólnym miejscem na cmentarzu, które będzie odwiedzał szereg naszych pięknych i mądrych wnuków". No dobra, żartuję z tą końcówką, ale już się zapewne zorientowałaś :P

Gość gość
a jak mu wyśle wiadomość to pewnie się pokaże w "Inne" i nawet nie przeczyta

Gość gość
A, no tak, zapomniałam o tym. To zaproś i licz że cię nie oleje. Albo bądź odważna i odezwij się do niego w realu, zacznij mówić mu "cześć" itd., no chyba że bardzo rzadko go widujesz.

Gość gość
no właśnie rzadko :( kurcze gdybym wiedziała co on myśli...czy że nie odpowiedział na tą zaczepkę bo mu sie nie spodobałam czy co :/

Gość gość
Zaczepianie jest dla dzieciaków. Jak chcesz go poznać, napisz wiadomość.

Gość gość
a co bym mu mogła napisać?

Gość gość
Wyrazić wiadomością swoje intencje, czyli to że chciałabyś się z nim zapoznać, wspomnieć że czasem go widujesz i wydaję się byś sympatycznym gościem, więc się ośmieliłaś odezwać. To będzie jawne pokazanie, że na niego lecisz, ale cóż :) A jak nic z tego nie będzie, to pamiętaj że niekoniecznie mu się nie podobasz i tak dalej, może on np. właśnie poluję na jakąś inną dziewczynę i inne uczciwie olewa, albo nawet mógł tę głupią zaczepkę widzieć po pijaku a potem zapomnieć ;) także się nie zrażaj, odezwij się a zobaczysz.