Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytaliście że mają wyrzucać nas Polaków do Polski wejdźcie

Polecane posty

Gość gość
tacy jak ty juz sie obsrali

Gość gość
wisi mi i powiewa te wasze UK ale Lady_Bloom ma racje wiec sie nie martwcie :)

Gość gość
Na pewno nie wyrzucą tych ktorzy pracują leganie i płacą podatki, wiec czuje się bezpiecznie. Jakby pozbyli się pasożytów to byłoby o niebo lepiej ale beneficarzy sie nie da wyplenić, wiec tez jestescie bezpieczni :)

Gość gość
wyrzuca czy nie, niektorzy pomysleli i zlozyli o obywatelstwo...

Gość gość
nawet ci co złozyli odczują co znaczy byc na obczyznie ;) wy i wasze dzieci nadejdą te dni już nie długo odechce wam się polscy rumuni pobytu w Anglików ojczyznie ! Bedzie podobnie jak z Irlandczykami ,tyle ze macie obydwie nacje przeciwko sobie :D

Gość gość
obywatelstwo nie pomoze jak otworzy morde jedna z druga. polski akcent wyjdzie na wierzch, chocbyscie sobie nowy pass na czole gwozdziem przybili :D

Gość gość
a od kiedy to wyrzuca się pełnoprawnych obywateli za akcent???

Gość gość
tak wam utrudnia zycie ze sami wyjedziecie z polskim czy brytyjskim.

Gość gość
nadejdą te dni już nie długo odechce wam się polscy rumuni pobytu w Anglików ojczyznie ! xxx ha ha ha ha ha to tylko twoje pobożne życzenia a swoją drogą - ile to trzeba mieć jadu, żeby aż tak pluć i źle życzyć - idź, j/e/b/n/i/j baranka o ścianę -może ulży na parę godzin

Gość gość
bez obawy, jako anglicy zawsze mozecie wjechac w tereny bylych kolonii, Nigerii, Kenii, Sudanu, Somalii, tam murzynki lepiej mowia po angielsku od was ale polskiego akcentu nie wyczuja.

Gość gość
bez obawy, jako anglicy zawsze mozecie wjechac w tereny bylych kolonii, xxx nie zapominaj, że Kanada, Australia i Nowa Zelandia to też byłe kolonie, do których nam wiza niepotrzebna!

Gość gość
ale kto was tam zechce ??? :D

Gość gość
dawaj tego baranka - bo już od rzeczy piszesz

Gość gość
paroowy emigranckie chca nowy paszport ? dostaniecie jak 10 lat zyjecie tam bez benefitow, mieszkanie a nie pokoj wynajety i perfekt angielski. Ilu was tam takich ?

Gość gość
wszyscy, którzy aplikują! myślisz parówo, że nie znamy warunków aplikacji?

Gość gość
myślę paróóóóóóóóóóóówo że masz gófffno do gadania w tej czy innej kwestii która tyczy Anglii i Anglików :) polska parówooo ;) aplikacją sobie dupsko swe dziadowskie wypchaj ..przyda sie na dziadowskie dni ;)

Gość gość
ach jak ta zazdrość r/o/z/j/e/b/a/ł/a ci ten parówiany mózg! ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Wy pawiany nie wiecie jakie są warunki na dostanie paszportu brytyjskiego? Jakie 10 lat? Dowiadywałeś się jeszcze za komuny czy co?

Gość gość
pawiany tam mieszkaja i tyle wiedza, Polak z PL ma was uczyc ? :D

Gość gość
Z reszta przepraszam za wyzywanie was od pawianów, to obraza dla pawianów właśnie...

Gość gość
w DE dzis weszla ustawa. jest pol roku na podjecie pracy, jesli nie znajdzie sie, to narazie. po 3 m-cach od zameldowania, dostaje sie jakies pieniadze na zycie. i dalej leci. koniec tego i dobrze. ja pracuje, jak mnie zalozmy zwolnia, poszukam nowej pracy, urzad mi pomoze itd. ale! mam wypracowany zasilek i nie bede na socjalu.

Gość gość
w DE nie masz czego szukać po pół roku ani po roku ani po 3 latach i to jest super !!! co dzień żegnam debilnych polaczków którym się wydaje że zycie w DE im się ułoży bo zarabiają miesięcznie 1,300eu hahahahha nie słuchają co się do nich mówi ! te prostaki pieprzone ! nie szanują pomocy ani nie mają szacunku do ludzi którzy dobrze radzą....chuuuuuj jjj im w te głupie głowy! współczucia dla rodzin takich debili

Gość gość
Ja żyję w DE za 1400e też mnie wyśmiejecie,że tak mało mam? Wolę to jak siedzieć dupą na zasiłku.