Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka małaaa

w domu

Polecane posty

Gość edytka małaaa

No właśnie, mam mega problem. Zakochałam się w swojej mamie. To może brzmi głupio, ale to prawda.Kiedyś nie zwracałam na nią szczególnej uwagi po prostu była w domu i tyle . Ale sytuacja zmieniła się podczas pobytu w Grecji .Zauważyłam jak stanęła pod słońce mimo długiej lekkiej powiewnej sukienki brak bielizny, na basenie w przebieralni też jej sie przyglądałam jest mega zgrabna i seksowna mówiłam jej ale ty podziękowała. Potem stało się tak że musiałyśmy we 2 brać prysznic też widziałam ją sobie dokładnie obejrzałam .Jak mam jej teraz powiedzieć że patrze na nią seksualnie. Proszę dziewczyny kobiety o porady ale szczere i na serio

POSZUKAJ SB INNYCH WZORCÓW, MAMA JEST MAMĄ MASZ PRAWO JĄ PODZIWIAĆ ALE ONA NIE MOŻE POCIĄGAĆ CIĘ SEKSUALNIE, BYĆ MOŻE JESTEŚ BISEKSUALISTKĄ, POSZUKAJ INSPIRACJI DO SZUKANIA SWOJEJ SEKSUALNOŚCI GDZIE INDZIEJ POZA DOMEM.

Gość gość
Może spróbuj poszukać psychoterapeuty? Może rzeczywiście po prostu jesteś bi i patrzysz na kobiety seksualnie... Ale jednak uczucia tego rodzaju nie powinny dotyczyć rodziny. Nic nie rób głupiego :)

Gość gość
staram się nic nie robić ale jak tylko mam okazję to wstyd sie przyznać ale podglądam ją

Gość edytka małaa
nie wiem czemu ale znika mi mój nick :(

Gość edytka małaa
halooooooo jestescie tam