Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przechowac bigos

Polecane posty

Gość gość

nagotowalam duzy gar bigosu. zamrozic, zawekowac w sloik.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja zawsze mroże, bez zbędnego gotowania w słoikach, w których ten bigos jeszcze się dodatkowo gotuje i wychodzi za miekki, taka packa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
mysle ze w ciagu tyg. zjemy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
skoro zjesz w ciągu tyg.,to po co mrozić? lodówka wystarczy,możesz ew.na mniejsze porcje w pojemniki rozdzielić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zrób jak piszę Gorący pozakręcaj wyparzonymi nakrętkami Odwróć słoiki i daj do lodówki Jak czysto zrobisz to postoi i 2 tyg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
bo przelozylam go do pliastikowego pojemnika. i jest w lodowce. nie popsuje sie????????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
moja babcia jak robi bigos to jak ma imieniny w sobote to robi go juz we wtorek i codziennie go zagotowuje, jak ostygnie to odrazu to lodówki i jemy go jeszcze dwa-trzy dni... nie gotuje tylko jak juz bedzie goracy to odstawia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×