Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhh

ruchy plodu

Polecane posty

Gość gośćhhh

Dziewczyny czy ciągłe ruchy plodu w 36-37 tyg. typu wiercenie, kopanie itp w dzień i w nocy to normalne? Zaczynam się martwić...

Gość gość
koncze 16tc wiec nie wiem ale mysle ze tak, a jesli sie denerwujesz to zadzwon do swojego gina, lepiej spac spokojna :) trzymaj sie :* i powodzenia bo juz niedlugo Twoj maluszek bedzie na swiecie

Gość gość
Byly dni zd i ja tak mialam. Pytalam sie mojej lekarki, powiedziala ze dopoki ruchy to nie jest np. Takie jakby szarpanie sie dziecka to ok. Powiedziala ze gdyby ruchy byly zbyt g***towne to mam jechac do szpitala. Moja mala urodzila sie prawie w terminie z normalna waga, a przez to co wyczyniala w brzuchu zakrecona pepowina byla niezle:-) ale u ciebie wcale nie musi tak byc. Dodam ze do ostatniego dnia ciazy czaem czulam kopniaki i tylek po jednej stronie brzucha a potdm po drugiej - taka krejzolka byla:-)

Gość gość
Dziękuję, ten mój maluszek od samego początku jest bardzo *****iwy, ale myślałam ze pod koniec ciąży to się zmniejsza ale u mnie tak nie jest...

Gość gość
Ktoś miał podobnie?

Gość gość
Ja jestem juz w 40 tyg i uwierz mi ze mój też ciągle się wierci i wcale się nie uspokoił jak to się zdarza przed porodem; )

Jestem w 38tc i moje dziecko praktycznie nie daje sobie chwili na odpoczynek. W ciągu dnia jest jeszcze ok, przeciąga się i w miarę spokojnie rusza, ale to co się dzieje po 20 do późnej nocy to juz prawie atak na mnie :P Ja się tym nie stresuje, bo tak jest cały czas odkąd czuje ruchy.

Gość gość
dzieki dziewczyny, no u mnie tez to jest cały czas, wiec widocznie taki jego urok :)