Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjfth657

wynajem mieszkania

Polecane posty

Gość ghjfth657

do konac miesiaca mam umowe najmu mieszkania wlasciciel nie chce podpisac ze mna kolejnej bo doszło do niego ze bede chciala sie wyniesc przed koncem roku bo kupilismy z narzeczonym dom czy moze tak zrobic??? negocjowalismy aby podpisac umowe chociaz na pol rok i najpierw sie zgodzil, my pojechalismy sobie na urlop a on napisal mi wczoraj ze jednak nie przedluzy nam umowy!!1 jestem wsciekla, czy teraz ktos nam na te pare miesiecy cos wynajmie???

oczywiście że ma prawo nie podpisywac kolejnej umowy najmu trudno, żeby nie mógł sam rozporządzać swoim mieszkaniem, nie wiem, skąd taki pomysł

Gość ghjfth657
bo najpierw umawialismy sie ze wynajmie nam napol roku teraz dal nam czas do 5 wrzesnia na opuszczenie mieszkania i kaze zaplacic 25% czynszu ale bez umowy tylko ze my mamy najem okazjonalny i podpisalismy u notariusza ze sie wyprowadzimy bez wyroku sadu

Gość ghjfth657
gdyby mi wczesniej powiedzial nie jechalabym sobie naurlop a dom jeszcze nie wyremontoany mamy co za bezczelnosc !!!!!

Gość gość
noo, z takim pyszczącym podejściem to kazdego przekonasz do swoich racji. tak, ironia

Gość ghjfth657
W ogóle co z niego za mężczyzna? powinien nam pomóc w wykończeniu domu

Gość ghjfth657
18.57 to nie ja ale przyznacie, ze to nie fair z jego strony poza tym chciał nam dac tylko tydzien na wyprowadzke a uprosilismy go do 5 wrzesnia mowi ze znalazł kogos innego kto podpisze na dluzej a z nami w zimie nikogo nie znajdzie

no i ma rację macie dom, to sie wprowadźcie i wykańczajcie po jednym pomieszczeniu w czym problem?

Gość ghjfth657
nie wprowadze sie przeciez do niewykonczonego domu

Gość ghjfth657
Ewa 33 ty jesteś podła, nic dziwnego ze nikt cie tu nie lubi :( Może nie masz faceta który by cie regularnie ****ał?

Gość gość
Też bym nie wynajęła na pare miesięcy, wiesz ile to problemów i roboty? To nie tylko podpisanie papierów. Lepiej, jak facet sobie znajdzie nowych lokatorów teraz, a nie biega w zimę i szuka.

Gość gość
skoro robi ci takie problemy już , to lepiej się wyprowadź. Wiem z własnego doświadczenia jak właściciele mieszkań mogą psuć nerwy i nie oddać kaucji która jest nie mała.