Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne komunikaty

Polecane posty

Gość gość

Próbuję się do kogoś dodzwonić ale ciągle słyszę komunikaty "przepraszamy, wybrany abonent jest w tym momencie nieosiągalny" lub "osoba do której dzwonisz jest w tej chwili niedostępna ", czasem jest tylko kilka sygnałów i nic. Co się dzieje??

Gość gość
nikt tak nie miał?

Ja wczoraj tak miałam, dzwoniłam do kumpeli, dosłownie dwa sygnały i komunikat "Osoba do której dzwonisz ma wyłączony telefon lub jest w tej chwili niedostępna" :o Też nie wiem co to ma być, albo odrzucenie połączenia, albo chuj wie co :o

Gość gość
a dodzwoniłaś się w koncu do kumpeli? jakby to było odrzucenie połączenia to byśmy miały dźwiek zajętego telefonu

Gość gość
u mnie też często był normalny sygnał i dalej nic... a smsy do niej Ci dochodzą? przecież jak ktoś by wyłączył telefon to nie ma prawa lecieć jakikolwiek sygnał, bez sensu to trochę. a w jakiej jest siec? moja osoba w plusie

Gość gość z 171
Jeśli jest sygnał to znaczy ze odrzuca rozmowę. Więc albo jest zajęta.,albo nie chce się jej/jemu z tobą gadać.

Gość gość
a dzisiaj do niej dzwoniłaś? już ok z telefonem?

Gość gość
Dokladnie. Nawet jak się pojawia po paru sygnałach komunikat ze jest poza zasięgiem to znaczy ze rozlacza polaczenie. Widocznie to żadna kumpelka skoro nie chce z toba rozmawiać. To przykre.

Gość gość
ale ja też dzwoniłam z innego numeru i było to samo. jak wiec to wytłumaczyć?