Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Throey

Świadoma anoreksja...?

Polecane posty

Gość Throey

Hej, mam taki mały problem, ale wiem czy dobrałam to do odpowiedniego działu... Mianowicie... Od pewnego czasu mam nie tyle co wstręt do jedzenia, a po prostu niechęć. Nie jestem zbytnio aktywna fizycznie, przez co nie potrzebuję więcej jeść, ale jednak to na pewno wciąż za mało. Nie liczę kalorii, nie odmierzam porcji- jem tym, ile akurat chcę, ale co stanę na wagę- pokazuje coraz mniejsze liczby. W ciągu tygodnia z 48 zeszło na 46 kg, co przy wzroście 168 cm jest o wiele za mało. Co więcej... Niestety postrzegam swoje uda, łydki i brzuch za grube... Zdaję sobie sprawę ze stanu w jakim się znajduję, więc czy można to nazwać świadomą anoreksją..? Mimo tego wszystkiego za i jak najbardziej przeciw tej chorobie? Nie mam pojęcia co robić, a najzwyklejsze wpychanie w siebie jedzenia jest po prostu... Niemożliwe...

Gość gość
Moze masz jakieś choroby które wywołują niechęć do jedzenia ? Np chora wątrobę, nerki, trzustkę lub żołądek ? Jatka miałam w szkole podstawowej, w ogóle nie odczuwalam głodu, przeszło mi dopiero około 18 roku życia, przedtem byłam chuda jak szkielet

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.