Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vilga

Portal randkowy... dylemat.

Polecane posty

Gość Vilga

Poznałam fajnego faceta na jednym z portali randkowych. Przez przypadek dowiedziałam się, że jest znajomym mojego szefa. On jeszcze o tym nie wie, że ja pracuję dla jego znajomego. Nie mam zielonego pojęcia co teraz. Boję się, że kiedyś się dowie gdzie pracuję i wygada się mojemu szefowi, że szukam faceta na takim portalu, a wtedy zapewne będę pośmiewiskiem dla całego zakładu... Doradźcie coś :(

Gość gość
Nie śpi ktoś?

Gość gość
a sądzisz, ze sam się przyzna? :P Po pierwsze mnostwo osób z tego rodzaju rzeczy korzysta, po drugie nie każdy leci wszystkim znajomym klepać co robi w necie :P Po trzecie nawet jakby ktoś Ci dociął to zlośliwie odpowiedz, że korzystasz i nawet widziałaś tam niektórych partnerów/partnerki ludzi z pracy (zaleznie od płci rozmowcy). To się zamkną i zaczną się zastanawiać nad swoim związkiem :P

Gość gość
Haha, dobre :D Mam już ponad 30 lat i na prawdę ciężko znaleźć kogoś wolnego w tym wieku. Mam nadzieję, że nie trafię na paple czy złośliwca, który coś powie mojemu szefowi gdybyśmy kiedyś musieli się rozstać :(

Gość gość
Dzięki dziewczyny, dodałyście mi otuchy :) Czy coś z tego będzie nie wiem, ale przynajmniej mniej się stresuję tą całą sytuacją :) Jeszcze raz dziękuję :)

Gość gość
Ja znalazłam męża przez portal randkowy, nie wstydzę się tego znajomi i rodzina doskonale wiedzą jak się poznaliśmy. Nikt nigdy nie kpił z tego wręcz przeciwnie zainspirowałam koleżanki z pracy ;)

Gość Vilga
No i stało się. Szef wezwał mnie dziś i z głupawym uśmieszkiem wręczył wypowiedzenie :(

Gość gość
Bo randkowałaś przez internet ? jak to uzasadnił