Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdrugiejstrony

Kto zna krakow? Pomocy

Polecane posty

Gość Zdrugiejstrony

Hej! Czy jest ktos w stanie pomoc mi znalezc jakas prywatna klinike w Krakowie ktora bedzie niezbyt daleko od lotniska i najlepiej w pobliżu jakiegoś hotelu? Bede tam tylko dwa dni i chce sie porządnie przebadać a jestem zupełnie niezorientowana w terenie... Moze komuś kto zna ulice itp byłoby łatwiej szukac. Z góry bardzo bardzo dziękuje. To dla mnie ważne!

Gość gość
No chwila, a dlaczego nie wejdziesz w internet i nie poszukasz?! Lepsze są informacje z drugiej reki?

Gość gość
To naprawde nie z lenistwa. Ja nigdy nawet nie byłam w Krakowie i jak szukam na internecie to jest mnóstwo adresów rożnych klinik i hoteli, ale ja niemam pojecia jaki bedzie dojazd, jak daleko to od siebie. Ktos kto tam mieszka to zna ulice i wie np ze raz dwa tu wsiade w tramwaj i bede w klinice z hotelu. Przeciez tylko pytam. Jak kto niewie albo niema ochoty sie podzielić informacjami to nie musi pisac

Gość lanser
od strony lotniska masz jurajska klinike centrum medyczne nie wiem jak to sie nazywa robilem tam usg, jest luxmed itd. poza tym bez sensu szukasz z lotniska masz kolejke do centrum wysiadasz i mozesz znalezc z cetrum. wiecej kosztuje taxi na balicka niz kolejka do centrum. lotniska jest na zadupiu wiec tam nic nie ma tylko zalew w kryspinowie i pola. w krakowie jest tyle hoteli ze znajdz najpierw to gdzie chcesz zrobic badania i "obok" hotel znajdziesz bez problemu. jesli to maja byc jakies badanai to wszystkie spzitale na terenie malopolski i slaska maja umowe z diagnostyka, mozesz isc na olszanska do diagnostyki i zrobia ci badania jakiie zechcesz na stronie w necie masz wykaz.olszanska jest z tylu za dworcem glownym na ktory dojedziesz wspomniana kolejka albo autobusem. na kazimierzu jest prywatny szpital ulica trynitarska nie wiem jak to sie nazywa to obok jakiegos klasztoru jets nazwe ma od tego tam jest glownie chirurgia i ortopedia oraz naczyniami sie zajmuja.

Gość lanser
tu masz wszelkie badanai z krwi na olszanskiej robia wszystko w innych punktach niekoneicznie. http://www.diag.pl/ jak chcesz jakies badanai specjalistyczne w stylu tomografia itd to szukaj najpierw miejsca a nie skupiaj sie na tym co jest w bronowicach/widok to te dzielnice blisko lotniska.

Gość Zdrugiejstrony
Dziękuje lanser! Bardzo pomogłes :) jestem wdzięczna! Racja, lepiej przy centrum to pry okazji w wolnym czasie cos zobaczę. Jeszcze raz wielkie dzieki!

Gość lanser
nie mowie ze lepiej bo hotele pewnie drozsze ale jak zalezy ci na badaniach to znajdz placowke a dopiero hotel. w krakowie jest chyba najwiecej hoteli w polsce na pewno miejsca nei braknie. motele przy wjezdzie do krakowa od strony autostrady czyli z lotniska 10min taxi za pokoj licza sobie 80-100zl za 2 osoby przynajmniej takie plakaty sa a w centrum zaplacisz za hotel z 300zl na kazimierzu jeszcze wiecej. w centrum taniej wyjdzie wynajac mieszkanie na doby na skrzyzowaniu miedzy galeria krakwoska a politechnika stoja bloki o idiotycznej nazwie angel city :D tam wiekszosc ludiz wynajmuje bo kto by chcial na stale mieszkac na srodku drogi miedzy pasami w jedna a druga strone :D doba kosztuje ok 2 stowy. obok jest ibis budget tam chyba jest stala cena 129zl i normalny ibis tez jest. z tego miejsca na olszanska masz nogami 5-10min.

Gość Zdrugiejstrony
Jeszcze jedno pytanie: jakas nazwa kliniki blisko centrum? Zebym mogła znaleźć na internecie, poczytać i zadzwonić zapisacsie na wizytę

Gość lanser
co chcesz badac juz pisalem ze jak badani krwi to olszanska diagnostyka bo twoje probki i tak tam trafia nawet jak badania wykonasz gdzie indziej to monopoliscie w dodatku opracowali wiele metod wlasnych nadam. jesli chcesz konkretne badanai to albo napsiz jakie albo sama poszukaj kardilogia jest blisko kleparza a psychiatria na babinskiego wiec rozrzut kilkudziesieciu kilometrow :D nie mam klinik swiadczacych wszystko. najwieksze to chyba klinika krakowska i luxmed ale nie wiem ja sie tam(krakow) nie lecze tylko na olszanskiej robie badanai.

Gość Zdrugiejstrony
Ja chce poprostu pogadac z lekarzem i sie przebadać. Nic konkretnego. Zle sie ostatnioczuje i wiem ze cos jest nie tak. Nie chce nic specjalnego, zwykle badania. Dziękuje za zaangażowanie :)

Gość lanser
no to na olszanskiej zrobis zbadanai ale raczej nie pogadasz z lekarzem chociaz maja jakie spakiety kardilogiczne wiec chyba lekarz to wykonuje sprawdz na stronie. dobrze jest sie wczesniej przez net zarejestroeac wtedy wynik dostaneisz przez net bo nie kazde badanai robia w jedne dzien.

Gość gość
źle sie czujesz, to kara za trollowanie szpiclowanie i świniowatość, badania nie pomoą, będzie coraz gorzej.

Gość Zdrugiejstrony
Lanser jesli tu jeszcze jestes (albo ktos kto sie orientuje). Zamowilam sobie wizyte w lux med na lublanskiej bo jak mi wyswietlilo kliniki na mapie to ten wydawal mi sie calkiem blisko centrum. Zgadza sie? Tylko teraz nie moge znalezc zadnego hotelu w poblizu. Wiem, ze sierota ze mnie :)

Gość lanser
no jesteś sierota nie dziwi się że tam nie ma hoteli to olsza 2 jest kraina biegających z maczetami kiboli wisly. na calarowskiej mieszka misiek (kto to jest misiek mozna w necie przeczytac) a to obok. tam nikt normalny hotelu nie zbuduje.szukaj obok parku wodnego sa dwa hotele nie wiem jaka to ulica ale 500 metrow sobie przejdziesz. oprcz tych hoteli obok parku wodnego multikina i reala tam nie bedzie nic innego bo tam turysci sie nie zapuuszczaja. mozesz tez znalezc cos w centrum tam gdzie pisalem wczesniej albo kolor ronda mogilskiego masz tez jakis hotel chopin albo ibis nazwa sie zmienia ciagle to rejon gdzie sa sady tam jest duzo hoteli i scanmed tez tam jest, ale komunikacja miejska tak ktora jedzie przez olsze w nocy tam nie podrozuj :D jestem na olszy kilka razy w tygodniu w nocy wiem co mowie :D luxmed jest pewnei w capgemini albo gdzies obok wiec znajdzies zbez problemu.