Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

woda chlorowana?

Polecane posty

Gość gość

Witam,od dwoch tygodni wynajmuje pokoj w innym miejscu w Warszawie- wszystko ok, ale juz pierwszego dnia zauwazylam ze woda z kranu w kuchni smierdzi chlorem, nie wiedzialam o co chodzi pozniej wspollokatror powiedzial mi ze to z wodociagow i musi byc chlor. Ale ja nigdy nie korzystalam z takiej wody... mam od kilku dni sucha skor(nigdy ze skora nie mialam problemow, na pewno nie w strone suchosci....) i wlosy brzydko mi sie ukladaja muszeje myc czesciej. To zapewne wina wody tak??? czy da sie z tym cos zrobic? czy musze sie wyprowadzic? poczytaam troche w necie o tym i rzeczywiscie jest duzo negatywnych opinii o wodzie chlorowanej, ale jak moge dokladniej sprawdzic skad ona pochodzi i jak bardzo jest niebezpieczna?

Gość gość
upp prosze o rady napiszcie jaka wy wode macie

Gość gość
na chlorowaną wodę najlepszy byłby filtr narurowy który instaluje firma http://www.dualfiltry.pl/ z Warszawy. Ja mam takie filtry w domu i woda jest inna niż kiedyś. Nie śmierdzi, jest czysta, nie osadza się po niej kamień. Nie ma co się truć wodą jak można ją polepszyć. Teraz mogę pić wodę bezpośrednio z kranu.