Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MoReNar

Wszystko i NIC

Polecane posty

Mamy,Mamusie ... Nie chce mi się szukać postów gdzie można sobie pogaduszki poprowadzić dlatego założyłam nowy temat ... Rozmowa o wszystkim i o niczym ... Jaki zachcianki , czego nie chce się teraz a chciało się przed ciążą , jak samopoczucie , w jakich tygodniach co się działo ... lub co slyszałyście ,ze bedzie dopiero :) ... PS. tak tak kolejna mamusia która nie ma pojecia co ze sobą zrobić a dzidziuś jeszcze ma troszkę czasu by wyjść heh . :)

Gość Kobietkawciazy
Hej, ja jestem w 10 tc i 3 dniu mecza mnie mdlosci okropne, zle sie czuje... w srode pedze do lekarza po miesiecznej przerwie i juz mi serce bije z obawy czy wszystko dobrze A Ty na kiedy masz termin? :)

Ja jeszcze 10 do 12 tygodni i koniec (listopad) ... oj co do mdłości męczyły mnie od 8tc do konca pierwszego trymestru ...co rano to samo ,lecz jak nie bylo mdlosci to caly dzien czułam się jak na wieeelkich tzw Kacu :) heh

Gość Kobietka w ciazy
Oj zazdroszcze Ci ze juz w listopadzie rozwiazanie :) Ja mam termin na marzec i tyleee obaw. Mi sie mdlosci zaczely w 6 tc i tez nawet jak nie wymiotuje to samopoczucie kiepskie Bedziesz miala syna czy corke ? Imie juz wybrane? :) I ile masz lat? Ja 25 :)

Synuś będzie o czym marzyłam od samego początku tylko babcie matki ciągle mówily ,ze dziewczynka dziewczynka bo niby "one wiedzą " to na badanie szłam z przekonaniem ,ze mała kobitka a tu SZOK hehe :) i łzy w oczach .. Imie wybralismy dopiero po wielu sprzeczkach tydzien temu heh " ARSEN " 21 lat :)

Gość Kobietkawciazy
Bardzo oryginalne imie, pierwsze slysze :) Rozumiem, ze pierwsze dzieciatko? A w ktorym tyg poznalas plec ? U mnie wszyscy w rodzinie twierdza, ze syn bedzie - a ja nie mam przeczuc hmm zobaczymy :)

Gość gość
Arsen? Ale będzie miał p********e :D Był jeszcze Brom, Sód, Potas, Chlor, Selen, Fosfor...

Mieszkamy w Holandii i też nie chcieliśmy żeby były jakieś problemy z Ł,Ą,Ę itd. itd. więc wybraliśmy takie które i nam odpowiada i też nie jest typowe . w 20 dowiedziałam się , w Holandii obowiazkowo na 20tc jest umawiane Echo i uzgadniana jest płeć już w 100% jak i sprawdzenie czy wszystko jest w porządku ... Byłam w szoku jak weszłam do pokoju w którym to echo się odbywało . Telewizor ponad 40cali i wszystko takie dużeeeeee... ! byłam aż uradowana ,ze aż tak doklanie wszystko bede widziała ;x

Pewnie ,że w Polsce będzie miał prze@#$%^ bo tam to już nawet imie MARIA śmieszy ;) co jest paranoją ...