Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dursley

30 PLUS WARIUJE

Polecane posty

Gość Dursley
Pisalam , ze bilet lotniczy bylby potrzebny Nie mow o skorce I sterczacym , jestem od tego uzalezniona

Gość Dursley
Kurde , dlaczego tak jest , ze przeciwienstwa siecprzyciagaja Na ta chwile mysle sobie , ze moglabym nawet zostac ekskluzywna prostytutka

Gość princeessss
Rozrywkowy bardzo bym chciała żebyś teraz je potęgował... Na dwóch dziś się na pewno nie skończy...

Gość princeessss
Dursley na tą chwile ja też, ja też!!! :-p

Gość Dursley
Princessa , rozrywkowy... Braliscie pid uwage trojkat , tercet...

Gość gość
Samolotem się boję latać. Wolę już go zamęczać ręką. Nie miałem kobiety od wczoraj i już mnie nosi od samego rana. Lubię to robić sam bo robię to z całej siły, a on jest jak ze stali. Potrafię wstrzymać wytrysk i dlatego mogę długo i wiele razy. Jest teraz nastroszony i czerwony z podniecenia, czuję jak w nim krew przepływa. Nie nie wyrobię :)

Gość gość
ja jestem facetem i lubię jak kobieta/dziewczyna dominuje. Mam 27 lat. Jak to jest u Was dziewczyny? Lubicie dominować?

Gość BlackGirls36
Na chwile mnie nie było ,,, I gorąco.. Może nie przeszkadzam:)

Gość gość
Przestancie, bo plakac mi sie chce, a w pracy siedze. A po prawej i troche do tylu siedzi taki fajny kolega.... siedzi i nic. Pracuje.

Gość Dursley
Princessa... z tej samej gliny ulepiona jestes co ja Rozrywkowy ... Moze to I lepiej , ze bez skorki Gosc... Ja mialam sex 0 3 p.m imi malo

Gość gość
Ja już bym się na wszystko zgodził by jakaś kobieta mi ulżyła w tej katordze.

Gość Dursley
Rozrywkowy... Kibicuj , bo na ta chwile zdaje sie wylacznie na spryt moich palcow , moja fantazje I wasze wdparcie

Gość gość
Ja mam wiele razy tak, że po jeszcze idę w ciche miejsce się rencznie zmaltretować. Lubicie lizanko dziewczyny. Ja przepadam za tym, a jeszcze gdy jest motylek, koniec nie oderwiesz mnie przez pół dnia.

Gość gość
ponawiam pytanie o dominację? Lubicie dominować. Bo spotykałem się kiedyś właśnie z taką 30+ i było ostro...

Gość Dursley
Gosc 11.43 To wiesz teraz co czuje kazdego dnia , w kazdej jego piepszonej minucie , pozadanie , pozadanie , pozadanie

@Dursley widzę cie mocno rozchyloną z błędnym wzrokiem i zaciśniętymi zębami, masującą sie po cipce.....myśl o twardym penisie który przesuwa sie po Twoich ustach, by po chwili sie w nie zanurzyć....

Gość gość
Kto to zrozumie lepiej od kogoś co to samo przeżywa. Wiem bo tak mam, a niekiedy to boli i boli.

Gość Dursley
Gosc11.46 Moge zwiazac , biczowac I co tylko ci przyjdzie do glowy , obys tylko we mnie wszedl

Gość princeessss
Dursley szkoda że nie mam takiej przyjaciółki jak ty z ktorą mogłabym o wszystkim pogadać :-p Gość chętnie wzięłabym ci teraz do ust i dokończyłbyś w mojej buźce :) To na pewno by nam pomogło... Rozrywkowy bardzo chętnie zrobiłabym to przed tobą :-p Drugi Gość ja nie mogłabym dominować.... za to uległa jak najbardziej!!!

Gość BlackGirls36
Feromony czuje,,,

Gość gość
@gosc 11:43 Po co sie maltretujesz? nie mozesz jeszcze raz? ja bym sie pokroic dala z ten drugi i piaty raz. @gosc 11:43 Ja Cie chetnie naucze dobrych manier.

Gość sniezynka 30
widzę ze po 30 wszystkim zaczynaja grac bardziej hormony. Ja tez jak skonczyłam 30 to mam mało i mało stale bym chciała sie b..... :)

Gość BlackGirls36
Tak samo jak ja uległa i dominujący koleś.Starszy ode mnie :P Widze ,że my kobiety jedziemy na tym samym wózku:)

Gość Dursley
Mmmmmm Pysznie , ale musisz wiedziec rozrywkowy , ze jak biore do ust to musisz w nich skonczy

Gość BlackGirls36
Kolejna gorąca kobitka..Witaj śnieżynko:P

Gość gość
Tylko sobie mogę wyobrazić jak się wbijam w Twoją dziurkę nic więcej. Moja skóra robi się już gorąca od przesuwania jej i chyba się ogniem zapali. Boże dajcie swoje dziureczki na ochłodę tej ognistej pały.

@princeessss masz mnie na wyciągnięcie ręki :) po zachłannej palcówce zerżnąłbym jak swoją suczke.....jak ja to kocham!!!