Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dursley

30 PLUS WARIUJE

Polecane posty

Moje nogi szeroko sie rozkladaja , a cycki lubia na hiszpana , do tego jezyczkiem po glowce penisa....

@Dursley wślizguj sie suczko, obśliń, obciągnij, poczuj kawał k****a w ustach... weź sobie do spółki śniezynke30, poszalejemy w trójkącie :)

Gość gość
Kobiety w usta czy gdziekolwiek dajcie ciała bo uschnę. Nikt nie napisał skąd pisze, może mieszkamy blisko, ale samolotem nie fruwam.

sniezynka30 dziś gość kazda chyba tu z nas zaopiekowała by sie Toba usmiech.gif Kazda z osobna , czy wszystkie na raz:))

Gość princeessss
Rozrywkowy tobie też chętnie wzięłabym do buzi! Chwycisz mnie za włosy bo uwielbiam to? Masz żonę?? ;-) Bo jeśli tak to zazdroszczę jej!

@Dursley wjeżdżam w nie, zerżne na dziko, szczypiąc i ciągnąc sutki po czym sięgne ręką i wymasuje mokrą cipke...

Gość gość
Raczej dał bym radę Wam. Jedną bym pieścił języczkiem a inna by mogła mnie ujeżdżać itd. Lubię lizanko, a Wy ?

Gość princeessss
Ja też mam duże piersi ;-) Myślę, że podobałyby sie :-D Och dlaczego mój mąż ma takie małe libido!!! 😭 😭 😭

Seneria. Rozrywkowy siedzi za biurkiem , a zmyslowo wylizuje mu k****a , gosc piepszy mnie od tylu , a sniezynka 30 , siedzi nabiurku , tylem do rozrywkowego , ktory trzyma ja za cycki , a z rozchylonymi nogami do goscia , ktory wylizuje jej cipke

@princeessss moja niewolnico, chwyce, unieruchomie, zwiąże ręce i najzwyczajniej w świecie w******* w usta jak niewyżyty samiec!!! nie mam żony, ale dziewczyne tak

Gość gość
Duże piersi to już dla mnie odlot, a jeszcze szerokie biodra i motylek na to brak słów. Mdleję :) Bierzcie mnie rżnijcie i pożerajcie.

Ktos puka do drzwi , o witaj princesso , wskakuj na biurko , rozrywkowy ma wolne usta , polize cie z przyjemnoscia

Gość princeessss
Więc zazdroszczę twojej dziewczynie Rozrywkowy... :-)

Gość BlackGirls36
przeszkadzam?

Pysznie smakowal , a teraz czuje go w sobie , jak mnie wypelnia Princess o chodz blizej , obok sniezynki30

Gość gość
Zapewniam Cię, że przez dwie godziny byś go przeżywała w odstępach kilkuminutowych. Jestem wielbicielo-mistrzem w tej dziedzinie lizania, a po tym poprawiam moim 21 na dokładkę.

Gość BlackGirls36
zapchane zaś:P MMMMMMMRRRRRRRRRRRRRRR