Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracuje w holandii i spotykam się z wieloma nieprzyjemnymi żartami

Polecane posty

Gość gość

np. ostatni prezes mówi do mnie (po angielsku, ale ja po polsku napisze) - Czym się różni g****o od Polaka? - Ja że nie wiem - A on, że g****o nie ***** się z własną matką a jego siostra nie d******py murzynom. Tak sobie z polaków żartują. Ja nie mam siostry, jestem sierotą, matka umarła niedługo po porodzie na jakieś powikłania.

Gość gość
trzeba bylo mu powiedziec "spier​dalaj" 🖐️

Gość gość
Innym razem opowiadał jak to bzykał 3 polki płacąc im z kumplem 10 euro. Mówił że jeszcze nigdy nikogo tak nie rżnął, że ostra jatka była z biciem i oddawaniem na siebie moczu.

Gość gość
PROWO debila zakompleksionego, który nie moze się pogodzić z tym, że nie może znaleźć kobiety, więc p******i głupoty o Polkach jako o d****ach najtańszych i latających za murzynami. Wyjdź żałosny człowieczku

Gość autostopowiczka turystka
Przyznam że ja z kumpelą miałyśmy właśnie w Holandii dużo przygód na tle erotycznym, ale nigdy nas nie zwyzywano ani nie obrażono. A czarnoskórzy są fajni, ale tylko do łóżka (wiadomo czemu), do związku to wolałabym zwykłego polaka :)

Gość gość
potwierzam to co wyzej studiowalam z takimjednym i w lozku bylo bosko ale poza nim...cuz

Gość gość
same sobie pracujecie na takie opinie

Gość gość
Strasznie bezmyślna prowokacja Tak właśnie rodza się takie mity Nie zdajesz sobie srawy co wogole robisz pisząc takie rzeczy

Gość gość
prowokacja? przecież czarnoskórzy mają największe penisy i są wysocy oraz dobrze zbudowani :) do łożka - mniam ;)

Gość gość
Weź sie nie ośmieszaj.

Gość gość
duże fiutki mają też niektórzy polacy wiec nie trzeba w afryce meza szukac

Gość gość
polecam ripostę wujka staszka, mistrza ciętej riposty - spierdalaj. a tak poważnie to równie dobrze można mówić, że holendrzy to pedały, pedofile i ćpuni. czy to nie w belgii i holandii była wielka siatka mafii zajmującej się porywaniem dzieci dla nadzianych pedofili?