Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanski kwiatek polny

WESELE REMIZA CZY LOKAL

Polecane posty

Gość bernadet tttt
W polowie remiz parkingow nie maja. A stawianie auta na ulicy skonczy sie tak jak u mojej kolezanki , ze auto bylo uszkodzone. Ja juz sie na patrzylam na te przygotowania w remizach. I to wystarczy. Masakra i tyle

Gość gość
a po co ci slub?jak i tak rozwod zaliczysz?bo chyba sie nie ludzisz ze twoj facet to monogamista:D

Gość zoska 56f
Dzis bede miala wesele w remizie. Problemem jest fakt, ze nie ma w niej ogrzewania centralnego i zadnych kaloryferow. Tak mnie poinformowal facet. Boje sie , ze zmarzne. A noce sa juz bardzo zimne. Koszmar chyba sie zapowiada

Gość gość
Lepiej podrasuj uśmiech, niż marnuj czas na remizę

Gość gość
Lokal jest wygodniejszy, nie trzeba tyle pracy wlasnej wkladac i nie trzeba tyle latac za wszystkim.

Gość gość martunia
W wiekszosci remiz nie sprzataja wcale albo byle jak. Teren osp , a juz nie wspomne o dzialkach nalezacych i o ulicach przy osp. Walaja sie smieci, fekalia, podpaski , butelki, tez potluczone. Teren wokol remizy wyglada jak smietnik. Bo ani pijaki z mojej osp nie sprzataja, ani smoluchy, ktore tam wesela robia. Wiem co mowie , bo mieszkam na tej samej ulicy co osp. Po imprezach nikt nie sprzata, a osp tylko chleje.

Gość gość
W osp to większość bezrobotnych albo tych co pod sklepami stoją od rana. Więc czego oczekiwać od takiego budynku. Remizy osp , to zwykłe dziadostwo.