Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziony Mati

zerwała ze mną dziewczyna, bo znalazła sobie innego.

Polecane posty

Gość Zawiedziony Mati

Witam, jestem Mateusz, mam 17 lat i chce w skrocie opowiedzieć o moim skonczonym zwiazku z moją 14 letnia dziewczyna, otóż dzisiaj po pełnych dwóch miesiącach wspanialego związku zerwała ze mną moja dziewczyna przez telefon, w ktorej jestem zakochany, powiedziała "jakby co to przepraszam" i że zaraz zadzwoni do mnie jej nowy kochas (ktorego poznala 2 tyg temu na koloniach), skonczylo sie tak ze ona zadzwoniła kiedy z nim była i pogadalem z nią chwilę, umówiłem sie z nia na dzisiaj żeby sie spotkac i o tym pogadać, jest mi smutno i bardzo mi na niej zależy, proszę niech ktoś mi doradzi co mam robić, jak sie teraz zachowywać i co mówić, żeby zwiększyć szanse na ponowny związek, chciałbym ją jeszcze jakoś przekonać, spróbować, ale w taki sposób żeby i ona cos poczula znowu do mnie. Z góry dziękuję za pomoc ps ona jak byla w Turcji na wakacjach 3 tygodnie temu to pocałowała innego chłopaka i o to miala wyrzuty do siebie, później pojechałem ją odwiedzic na kolonie, wiedzialem ze cos jest nie tak więc troche ją przycisnalem to sie do tego przyznała ze pocałowała tego chlopaka, ja jej to wybaczylem a ona napisała mi dzisiaj tuż po zerwaniu że ma wyrzuty o to że sie z nim calowala i ze nie może byc ze mną wiedząc że mnie zdradziła mimo ze jej wybaczylem... A teraz jest z tym kolesiem z kolonii ; (

Gość gość
Sorki ale nie chce mi się tego czytać. W oczy rzuciło się że ty masz 17 a ona 14... Gdzie Ty masz rozum?

Gość gość
Jesteś PEDOFIL.Dziewczyna nie jest pełnoletnia

Gość gość
patologia... dziewczyny w tym wieku nie mają nic w głowie!

Gość gość
Ja pier*ole ludzie przecież głupi nie jestem nie robiłbym tego z malolata...