Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powyzywaj jeszcze

Polecane posty

Gość gość

proszę ... :) :P

Gość gość
ej no nie lubię się prosić boicie się :P czego równie dobrze postępowanie morze być w toku od kilku dni :P

Gość gość
myślałem że chcesz wiedzieć co o tobie myślę. juz wiesz

Gość gość
Do kogo prośba, do mnie? Co charakteryzuje tą osobę?

Gość gość
tak teraz winnego nie ma :P trudno sąd się tym zajmie MOJA CIERPLIWOŚĆ SIĘ SKOŃCZYŁA

Gość gość
morze jest głebokie i szerokie

Gość gość
A co sie stało?

Gość gość
cierpliwość ci się skończyła bo nie ma kto cię w*****ać k***o

Gość gość
kto ma wyzywać, o co tu chodzi!?wydaje mis ei ze karmisz sie twoja zgubna niewaściwą intuicją , autorze.Mnie tu nie było od soboty :D ale x6 jest niesamowity :)

Gość gość
giń k***o !

Gość gość
jak myślicie co grozi za grożenie komuś że go poćwiartujesz i wrzucisz do kompostownika ?

Gość gość
nie zapomnij umyć c**y nie narażaj kiłą innych kobiet k***o !

Gość gość
gin męska kurfo psychopatku

Gość gość
Autorze weź lekarstwa bo poprzednia dawka zostala już wydalona z moczem.

Gość gość
giń no proszę jakie milusie życzenia :P

Gość gość
hahahah dobre to jest. Jeżeli to nie jest do konkretej osoby o imieniu i nazwisku to nic.

Gość gość
nie m a kto k***y ****ać na żadanie i k***a się mśći

Gość gość
jestem Autorką teMatu :P

Gość gość
:D haha debilizm postępowy z krytynizmem jest qull :D jestem po chemii nie musże !

Gość gość
Poćwiartuje i wrzuce do kompostownika posikałem sie ze śmiechu :D

Gość gość
Forum Życie uczuciowepowyzywaj jeszcze Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat powyzywaj jeszcze Dodaj do ulubionych gość dziś proszę ... usmiech.gifjezyk.gif gość dziś ej no nie lubię się prosić boicie się jezyk.gif czego równie dobrze postępowanie morze być w toku od kilku dni jezyk.gif gość dziś myślałem że chcesz wiedzieć co o tobie myślę. juz wiesz gość dziś Do kogo prośba, do mnie? Co charakteryzuje tą osobę? gość dziś tak teraz winnego nie ma jezyk.gif trudno sąd się tym zajmie MOJA CIERPLIWOŚĆ SIĘ SKOŃCZYŁA gość dziś morze jest głebokie i szerokie gość dziś A co sie stało? gość dziś cierpliwość ci się skończyła bo nie ma kto cię w*****ać k***o gość dziś kto ma wyzywać, o co tu chodzi!?wydaje mis ei ze karmisz sie twoja zgubna niewaściwą intuicją , autorze.Mnie tu nie było od soboty smiech.gif ale x6 jest niesamowity usmiech.gif gość dziś giń k***o ! Zgłoś gość dziś jak myślicie co grozi za grożenie komuś że go poćwiartujesz i wrzucisz do kompostownika ? gość dziś nie zapomnij umyć c**y nie narażaj kiłą innych kobiet k***o ! gość dziś gin męska kurfo lapka.gif psychopatku gość dziś Autorze weź lekarstwa bo poprzednia dawka zostala już wydalona z moczem. gość dziś giń no proszę jakie milusie życzenia jezyk.gif gość dziś hahahah dobre to jest. Jeżeli to nie jest do konkretej osoby o imieniu i nazwisku to nic. gość dziś nie m a kto k***y ****ać na żadanie i k***a się mśći INNE TEMATY Z TEJ kategorii On nie potrafi tego zrozumieć... Mój facet obecnie ex Potraktował mnie jak szmatę!!! gość dziś jestem Autorką teMatu jezyk.gif gość dziś smiech.gif haha debilizm postępowy z krytynizmem jest qull smiech.gif jestem po chemii nie musże ! gość dziś Poćwiartuje i wrzuce d

Gość gość
Forum Życie uczuciowepowyzywaj jeszcze Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat powyzywaj jeszcze Dodaj do ulubionych gość dziś proszę ... usmiech.gifjezyk.gif gość dziś ej no nie lubię się prosić boicie się jezyk.gif czego równie dobrze postępowanie morze być w toku od kilku dni jezyk.gif gość dziś myślałem że chcesz wiedzieć co o tobie myślę. juz wiesz gość dziś Do kogo prośba, do mnie? Co charakteryzuje tą osobę? gość dziś tak teraz winnego nie ma jezyk.gif trudno sąd się tym zajmie MOJA CIERPLIWOŚĆ SIĘ SKOŃCZYŁA gość dziś morze jest głebokie i szerokie gość dziś A co sie stało? gość dziś cierpliwość ci się skończyła bo nie ma kto cię w*****ać k***o gość dziś kto ma wyzywać, o co tu chodzi!?wydaje mis ei ze karmisz sie twoja zgubna niewaściwą intuicją , autorze.Mnie tu nie było od soboty smiech.gif ale x6 jest niesamowity usmiech.gif gość dziś giń k***o ! Zgłoś gość dziś jak myślicie co grozi za grożenie komuś że go poćwiartujesz i wrzucisz do kompostownika ? gość dziś nie zapomnij umyć c**y nie narażaj kiłą innych kobiet k***o ! gość dziś gin męska kurfo lapka.gif psychopatku gość dziś Autorze weź lekarstwa bo poprzednia dawka zostala już wydalona z moczem. gość dziś giń no proszę jakie milusie życzenia jezyk.gif gość dziś hahahah dobre to jest. Jeżeli to nie jest do konkretej osoby o imieniu i nazwisku to nic. gość dziś nie m a kto k***y ****ać na żadanie i k***a się mśći INNE TEMATY Z TEJ kategorii On nie potrafi tego zrozumieć... Mój facet obecnie ex Potraktował mnie jak szmatę!!! gość dziś jestem Autorką teMatu jezyk.gif gość dziś smiech.gif haha debilizm postępowy z krytynizmem jest qull smiech.gif jestem po chemii nie musże ! gość dziś Poćwiartuje i wrzuce d pedzio :D

Gość gość
co Up odczep się od mojego Up dość tych bredni

Gość gość
16:56 o co chodzi

Gość gość
no jak o co chodzi Up jest moje znaczę sobie tak tematy psychopatycznej osoby kóra zakłada te chore tematy z wyzwiskami gdzieś około od 28-29.07/2014

Gość gość
Nie podszywaj się

Gość gość
nie muszę zresztą sorry ale to już policja wyjaśni....

Gość gość
Nie ogarniam już tego