Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziała mi że mam się wyprowazdzić z domu i znaleźć pracę!

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat a moja dziewczyna po zaledwie 3 tygodniach związku na randce powiedziała mi że płowieniem wyprowadzić sie z domu i poszukać pracy,bo mój ojciec stracił pracę i nie mamy pieniędzy a matce nie powinienem pomagać bo ona jest dorosła ja nie muszę się nimi opiekować. Dodam że studiuję prawo i uczę się języków obcych. Najzabawniejsze jest to że ona dostaje 2k miesięcznie an utrzymanie od rodziców +dodatki. Myślę czy z nią nie zerwać skoro ona po 3 tygodniach zaczyna mieć już żądania. Przecież w tym wieku nie dam rady połączyć studiów i pracy tak żeby mieć jeszcze na siłownię, ubrania.

Gość gość
coś ktoś jeszcze?

Gość gość
zerwij z nia! znajdziesz jeszcze czas na kosmetyczke.

Gość gość
Chodzi mi o kasę na ubrania i sport. Jak student za 600zł ma przeżyć miesiąc?

Po trzech tygodniach już chce Twoim życiem dyrygować. Niezła wariatka, uciekaj. :D

Gość gość
Ziomek to zimna sooka jest nie unos sie tylko graj w jej gre i wykorzystaj ja troche przedluzaj wyprowadzke doopcz ja a pozniej kopnij ja w kufer moze to jej da do myslenia nie ma nic gorszego od ksiezniczek ktorym kasa spada z nieba...

Gość gość
Sam się dziwię że takie dno będzie potem lekarzem!

Gość gość
w tym wieku nie musisz się jeszcze nigdzie wyprowadzać jak masz czas popracuj i daj coś rodzicom jak im ciężko a głównie czas na naukę,sam oceniaj czy kobita dobrze doradza czy nie,czy jest mądra czy nie,nie rób głupot bo ktoś tak sobie wymyślił

Gość gość
a co?mamcia d**y do roboty zdrowej ruszyć nie może? Ja mam takiego kumpla jak ty. Glupi jak but, pomimo,ze sympatyczny,przystojny to zycia nie ulozy,bo mamcia odgania wszystkie kobiety. Powod jest jeden. Po smierci ojca, mamcia , zdrowa 44 letnia nie ruszy d**y do pracy, a on pracuje na nia i siostre i zwyczajnie ona sie boi,ze jakas kobieta przemowi mu do rozsadku. Chcesz placic mamci to ****aj mamcie.

Gość gość
Moja matka jest prokuratorem i nie może pracować w innym miejscu niż prokuratora to raz a dwa, to ojciec narobił takie długi że nie wiadomo jak to teraz zapłacić.