Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rzeczywiście brzydnie się w ciąży z córką?

Polecane posty

Gość gość

Czy to tylko mit?

Gość gość
są kobiety które wyglądają w ciąży prześlicznie np. M.Socha a urodziła córkę, a są i takie które brzydną wszystko zależy jak organizm znosi ciążę

Gość gość
nie mowmy o gwiazdach bo one maja caly sztab nad soba zanim wyjda z domu , jezeli chodzi o pytanie to wg mnie mit, kolezanka jest w ciazy z dziewczynka i wyglada naprawde ladnie takze jak dla mnie to zalezy jak dziala na nas hormon ;)

To raczej mit. Ja mimo, że w ciąży (zwłaszcza pod koniec) sporo przytyłam to na buzi rozkwitłam. Każdy nie mógł się nadziwić, że dziewczynka, a nie zabrała urody :D.

Gość gość
Że wy jeszcze w takie bujdy wierzycie :O

Gość gość
to nie są bujdy spójrz na ulicy są kobiety które w ciązy kwitna i takie które nie

Gość gość
ja wypieknialam i nawet po ciazy z corka kazdy mi mowi ze wygladam o niebo lepiej niz przed...corka mozna rzec dodala mi urody

Gość gość
No są takie które kwitną i są takie które brzydną ale nie jest to zależne od płci dziecka :O

Gość gość
gosc 16.58 nie rozumie ze nie chodzi nam o te przesady tylko o to ze hormony roznie na kobiety dzialaj! czytac czytac i jeszcze raz czytac ze ZROZUMIENIEM!!!

Gość gość
Rozumiem o co wam chodzi ale to i tak bujda :D Wokół mnie rodzi się sporo dzieci- dziewczyny brzydną w ciąży z chłopcami i pięknieją z dziewczynkami. Zdarza się też na odwrót a niektóre pozostają bez zmian. Po co sprawdzać płeć na usg? Czarodziejki kafeteryjne zaglądają w lusterko i juz wiedzą co urodzą !

Gość gość
ty dalej nie rozumiesz! nie chodzi nam o te przesady ze z dziewczynka akurat sie brzydnie tylko brzydnie sie bo na kobiety roznie dziala hormon ciazy! czyli obojetnie z jaka plcia! i jak ktos sie sugeruje lusterkiem a plcia dziecka to ma nierowno pod sufitem jak dla mnie..

Gość gość
ja urodziłam córkę a w ciąży wygladałam okropnie, to samo moja kuzynka ktora była w ciąży wtedy co ja z niej się śmiali ze jak chomik wygląda bo tak podbródek jej urósł śmiesznie. fakt hormony mają cos do tego ale nie płeć

Gość gość
Przeczytaj kretynko temat i odpowiedz sobie na pytanie: Czy autorka pytała o to czy hormony działają w jakikolwiek sposób na kobietę czy też o to czy zmiana na lepsze/gorsze sugeruje konkretną płeć dziecka?

Gość gość
bzdura. Przy synu przytyłam prawie 20 kg, przy córce 8. Uroda bez zmian

Gość gość
hola hola , w ktorym momencie ja cie wyzwalam i czy nie uwazasz ze to jest troche prostackie? sama wyrzucilas ze MY WSZYSCY w to wierzymy to staram Ci sie to po ludzku wytlumaczyc ze te ktore odpowiedzialy w to nie wierza ! takze czytaj ze zrozumieniem a potem kogos wyzwij bo cos mi sie wydaje ze malo wiesz a w internecie chcesz byc pancia! a jak masz rzucac miesem to wypad to rzezni !

Gość gość
ja to jestem przypadkiem, który chyba bez znaczenia na płeć brzydnie w ciąży. Wprawdzie mam na razie córeczkę, ale jestem z drugim dzieckiem w ciąży. Nie wiem czemu ale ten proces rozpoczyna się już w momencie zajścia w ciąże. Nie muszę robić testu ciążowego, po prostu wiem że jestem w ciąży, mam wrażenie że zupełnie inaczej wyglądam, cera staje się blada, oczy podkrążone, włosy przestają się układać itd. myślę że to sprawa hormonów.

Gość gość
mit. ja nie znając płci ciągle słyszałam,że będzie chłopiec bo tak dobrze wyglądam. a czułam,że będzie dziewczynka. i będzie ;) a problemów nie mam żadnych ani z cerą, ani z niczym innym, a wszystkie kilogramy poszły mi w brzuch, co wręcz mnie zdziwiło,gdyż zawsze miałam tendencję do tycia.

Gość gość
ja będąc w pierwszej ciąży, nie zmieniłam się za wiele na buzi, nawet ładnie wyglądałam rak promiennie, urodziłam synka, teraz jestem w 10 tyg chciałabym córeczkę, jak patrzę w lustro to myślę nie niewiele się na razie zmieniło, w moim wyglądzie, jedynie jaką różnicę widzę to w pierwszej ciąży jadłam słone rzeczy, a teraz owoce okropne ilości:) i często ochota na coś słodkiego może córka będzie:)

Gość gość
19.54 zaraz sie zwyzywaja ze wierzysz ze tez zachcianki swiadcza o plci ;D a tak swoja droga to kolezanka jadla bardzo duzo owocow i slodycze i jest w ciazy z dziewczynka, takze zycze powodzenia !;)

Gość gość
Ale z was idiotki :D

Gość gość
u mnie się sprawdziło z tym jedzeniem że jak słone to syn, mam nadzieje że ze słodkim też się sprawdzi, ale chciałabym też za bardzo nie zbrzydnąć

Gość gość
ja slodkie jem tonami a tu chlopak :D nie ma reguly

nie ma reguły mi każdy mówił że będzie chłopak bo wyładniałam ja tego nie widziałam a słodycze żarłam workami i pastylki miętowe to był mój nałóg

Gość gość
U mnie się nie sprawdziło ;)

Gość gość
pewnie że nie ma ale nadzieję mam że to może być córka, bo synka mam więc naturalne że chciałabym mieć córeczkę

Gość gość
w twoim przypadku to zrozumiale ;) moje pierwsz to wazne zeby zdrowe bylo;)

Gość gość
oczywiście na pierwszym miejscu jest to żeby był zdrowe, mimo że to moja druga ciąża to tez się boje że coś może być nie tak , czy donoszę itp. niestety od czasu do czasu dopadają mnie takie myśli które staram się odganiać i wolę się zastanawiać czy jak jest córeczka to czy zbrzydnę czy nie:)

Gość gość
ja tez mam milion mysli ale jakos staram sie je odgonic ;) zdrowie wiadomo dziecka najwazniejsze , na te chwile odliczam od wizyty do wizyty ;D

Gość Arielkaaaaaaa
Hmmm ja mam córkę i w ciąży wyglądałam okropnie :( jakbym chora byla...