chanse669 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Wita, mam problem z bólem jajników. Nie mam dni płodnych. Cykl trwa średnio 31 dni, miesiączka trwa 7 dni. W tą sobotę skończył mi się okres. Wczoraj uprawiałam seks bez zabezpieczenia...tzn. partner wszedł we mnie parę razy, nie doszło do wytrysku. Wiem, wiem, że przed wytryskiem w płynie partnera też są plemniki. W nocy strasznie zaczęły mnie boleć jajniki i bolą do tej pory. Dni płodne z obliczeń wypadają w sobotę, a owulacja w przyszły czwartek. Nie wiem co jest grane. Czy dni płodne mogły mi się przesunąć? Dodam, że śluz( w sumie jego brak) jest koloru biało-żółtego, i są to kropki na placu, nie można go nazwać wyciekającym, tylko jak dotknę wejścia do pochwy to śluz zostaje na placu. Wejście do pochwy jest zamknięte. Czy ciąża wchodzi w grę? Strasznie się boję, proszę o pomoc. I do tego ten ból jajników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2014 oczywiście, że owulacja zawsze może się przesunąc, więc radzę przestać korzystać z kalkulatorów internetowych, jak ból będzie utrzymywał się dłużej, niż kilka dni, to idź do lekarza, bo to może być zapalenie przydatków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chanse669 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Ale, czy to może być ciąża? To było nasze drugie takie zbliżenie bez zabezpieczenia. I czy dzień po okresie mogę zajść w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2014 już napisałam, że jest to jak najbardziej możliwe, więc zacznij się zabezpieczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chanse669 0 Napisano Sierpień 25, 2014 Może miał już ktoś taki problem? Proszę o więcej odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2014 Wiesz po co jest bzykanie? Po to wszedł w ciebie aby cę zapłodnić.Nie należy rozpaczać tylko czekać na bobasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chanse669 0 Napisano Sierpień 26, 2014 A Ty wiesz po co jest takie forum? Takie odpowiedzi to sobie w d*pe wsadź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach