Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chanse669

Ból jajników

Polecane posty

Wita, mam problem z bólem jajników. Nie mam dni płodnych. Cykl trwa średnio 31 dni, miesiączka trwa 7 dni. W tą sobotę skończył mi się okres. Wczoraj uprawiałam seks bez zabezpieczenia...tzn. partner wszedł we mnie parę razy, nie doszło do wytrysku. Wiem, wiem, że przed wytryskiem w płynie partnera też są plemniki. W nocy strasznie zaczęły mnie boleć jajniki i bolą do tej pory. Dni płodne z obliczeń wypadają w sobotę, a owulacja w przyszły czwartek. Nie wiem co jest grane. Czy dni płodne mogły mi się przesunąć? Dodam, że śluz( w sumie jego brak) jest koloru biało-żółtego, i są to kropki na placu, nie można go nazwać wyciekającym, tylko jak dotknę wejścia do pochwy to śluz zostaje na placu. Wejście do pochwy jest zamknięte. Czy ciąża wchodzi w grę? Strasznie się boję, proszę o pomoc. I do tego ten ból jajników.

Gość gość
oczywiście, że owulacja zawsze może się przesunąc, więc radzę przestać korzystać z kalkulatorów internetowych, jak ból będzie utrzymywał się dłużej, niż kilka dni, to idź do lekarza, bo to może być zapalenie przydatków

Ale, czy to może być ciąża? To było nasze drugie takie zbliżenie bez zabezpieczenia. I czy dzień po okresie mogę zajść w ciąże?

Gość gość
już napisałam, że jest to jak najbardziej możliwe, więc zacznij się zabezpieczać

Gość gość
Wiesz po co jest bzykanie? Po to wszedł w ciebie aby cę zapłodnić.Nie należy rozpaczać tylko czekać na bobasa.