Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często można uprawiać bezpiecznie seks analny?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 35 letnią rozwódką. Po 2 latach abstynencji poznałam faceta. Bzykamy się średnio 2 razy dziennie. Tak co drugi dzień bzykamy się na 2 baty z wibratorem, czyli on bzyka mnie analnie a ja w tym czasie zaspokajam się analnie bo wtedy mam najsilniejsze orgazmy. Czy to według was nie za często? Seks w tej pozycji nie trwa zbyt długo może z 5 minut ale jest za to bardzo intensywny

Gość gość
Powyżej jest mała pomyłka. Zaspokajam się waginalnie wibratorem kiedy on kocha się ze mną analnie.

Gość gość
czym rzadziej tym lepiej, za czesty seks analny doprowadzi do rozluznienia miesni zwieraczy i bedziesz popuszczac

Gość gość
5 minut co 2 dni to nie jest chyba za dużo co?

Gość gość
co 2 dni to troche czesto lepiej zredukuj do raz w tygodniu

Gość gość
ja swego czasu miałam partnera z którym kochałam się tak codziennie i to nie przez 5 minut a po pół godziny. Po 2 latach takiego związku żadnych problemów zdrowotnych a tym bardziej z trzymaniem kału nie miałam. Te historie o nietrzymaniu kału to chore wymysły moherów.

Gość codzienny anal
to juz zboczenie...

Gość BolekSynLolka
Można tak często na ile dupa pozwala - zależy od indywidualnych predyspozycji.

Gość gość
no i nieprawda ze nic sie nie dzieje . pisala swego czasu baba ze po kilk bodaju latach seksu tego rodzaju z mezem ma problemy niekontroluje wstrzymywania gazow itd i ze zaluje ze pozowlila na to

Gość gość
Hehe co za bzdury. Jestem facetem, nigdy nic sobie nie włożyłem w o***t a i tak często zdarza mi się pierdzieć wbrew mojej woli np. podczas biegania po pracy. Ta kobieta pewnie też to miała genetycznie ale przecież tak łatwo zrzucić swoje niedoskonałości na seks analny... Co do autorki to myślę, że 5 minut to nie dużo i nie powinno negatywnie wpływać na kondycję fizyczną. Ważne żeby jej było przyjemnie.