Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość  KHJHYUTG

Mój mąż był z kolegami w klubie ze striptizem dowiedziałam się od innej kobiety

Polecane posty

Gość gość  KHJHYUTG

dziewczyna jednego z kolegów mi powiedziała. po miesiącu. gdyby on sam mi poweidzał, jakos bym to strawiła. ale to upokorzenie, gdy ona mi powiedziała ... on się przyznał że to prawda, ze niby go namawiali on nie chcial ale brali go za "pantoflarza i ciotę' więc poszedł z nimi :O :( :(

Gość gość KHJHYUTG
nie rozmawiam z nim od kilku dni. jestem wściekła wkur*&% i bardzo smutna.

Gość gość
Najwyraźniej Wasz seks jest do bani albo masz małe cyce

Nie ma to jak życzliwy donos. No to jak weszli mu na ambicję to musiał iść. Ale jak trzymał ręce przy sobie to może to nie koniec świata?

Kolega był kiedyś w Cocomo w Toruniu i powiedział, że rzeźnia. Laski łaszą się na darmowe drinki, naciągają na kasę. A ich wygląd pozostaje wiele do życzenia. Nie ma co robić pudru.

Gość gość KHJHYUTG
piszecie, że nie ma o co robić pudru to chyba facec***iszą albo kobiety, które nie są w związkach i nie mają z tymi facetami dzieci :O

Gość mężczyzna po 30
Kolejna nawiedzona. Nie dramatyzuj babo. Nie poszedł na d***** tylko na striptiz, z kolegami, bo było fajnie, bo okazja. Sam by tego pewnie nie wymyślił. Sytuacja klasyk. Baba w****iona o coś, co nie ma kompletnie żadnego znaczenia dla tego faceta, który nie pamiętał o tym następnego dnia.

Gość gość
ja jestem kobietą. dla mnie miałoby to znaczenie. byłabym mega w****iona i smutna gdyby moj mąż gapił się na gołe cycate baby bo na pewno nie były płąskie ani brzydkie albo grube tylko ladne. i=a kto wie może ich dotykał lub one jego?? autorko, wspóczuję. daj mu trochę popalić. na twoim miejscu "nie dałabym" mu minimum kilka tygodni, brzydziłabym się go. sciskam zjedz sobie czekoladę wypij winko ale mało !! albo jutro idź na zakupy, ciuchy albo kosmetyczka, albo nowe perfumy - jakies droooogie jak Was (jego!!) stać

Gość gość KHJHYUTG
Wzięłam kąpiel z aromatycznymi olejkami (robię tak od kiedy wiem, to mnie odpręża). dbam by mąż nie widział nawet kawałka mojej golej nogi o reszcie nie wspominając. przy dzieciach (dwojka) staramy się normalnie rozmawiać. jak idą spać to zdawkowe zdania, juz przepraszał ze 20 razy. ja milczę. teraz piję wino, ale mało. jutro pracuję. ale planuję zakupy i kawę z koleżanką w weekend. perfumy kupilam niedawno ale koniecznie chcę kupić sobie nowe buty i też cienie do powiek, kupię tak, drogie.

Przesadzacie, babki w takich przybytkach to nie są żadne cuda, młode, jakaś figura trochę powyżej przeciętnej i tyle. Nie ma co się nakręcać, jak chłop przepraszał 20 razy to chyba żałuje, co ma jeszcze zrobić, usiąść gołym tyłkiem na mrowisku czy co? Przypomina mi się jak kiedyś sąsiad z domu obok wracał po pijaku wieczorem, żona nie chciała go wpuścić i ten zawodził przez pół nocy na ganku: Maryla otwórz, Maryla... Dobierz coś jeszcze do koszyka, od 200zł przesyłkę masz gratis.

Gość gość KHJHYUTG
Mąż niemal w depresji bo postanowiłam poważnie zastanowić się na rozstaniem a nawet rozwodem.

Gość gość
no cóż, faceci już tacy są. dla nich to bez znaczenia (co ciekawe, gdy ich kobiety oglądają fiuty innych to są mega zniesmaczeni, zazdrośni i w ogóle ich męskość siada :D ), a dla nas przeciwnie. też bym się w*******a, ale żeby zaraz rozwód czy rozstanie, to gruba przesada. trzeba to po prostu przetrawić. odbij sobie na mężu w taki sposób, jaki ci najbardziej odpowiada ;)

Gość gość
wspolczuje tewojemu mezowi, zloty czlowiek, jestem kobieta ale wez wyluzuj, co takiego sie stalo no? sama lubie poogladac ladne dziewczyny na necie, jak i facetow, no i co z tego? czy kocham mniej mojego meza? ogladam sie za przystojniakami, czasem nawet fantazjuje, i co ? i nic, kocham i kicham juz bardzo dlugo swoejgo miska, i nawet jakby obcy facet tanczyl kolo mnie z fiutem na wierzchu ,nic by to niez mienilo , moze by mnie rozbawilo, myslisz,ze on co ,ze rzucil sie na panny z klubu gogo ? przeciez rownie dobrze moze je ogladac w necie ( i pewnie to robi), i co ? chyba masz za dobrego faceta, ma nerwy ze stali, moj to by juz sie wyprowadzil, zreszta ja bym nie byla az tak upierdliwa zona, nosz k****, nie dziwie sie niektorym facetom,ze uciekaja od takich małp !!! wielkie ksiezniczki, tak rozwiedz sie, zabierz ojca dzieciom, bo ten byl na striptizie, no patologia, jaka ujma :D nie "daj" mu z miesiac, tak , mas zracje , wtedy pojdzie do innej i wreszcie moze zachowa sie jak mezczyzna a nie jak patoflarz co przeprasza za cos, co nie bylo jakims wystepkiem, nie dziwie mu sie ,ze ci nie powiedzial ,

Gość gość
Nie dziwnie się Autorce ze się wkurzyla. Musiala się poczuć strasznie upokorzona dowiadując się o tym od innej dziewczyny. Poza tym wg mnie nagosc powinna być zarezerwowana tylko dla par/malzenstw.

Gość
>>>Nie dziwnie się Autorce ze się wkurzyla. <<< I slusznie, niech sie wkurza dalej i niech mu nie daje. Ciekawe co powie, jak facet znajdzie sobie "pocieszycielke" (I bedzie mial racje). Owszem, kupic sobie cos fajnego to slusznie, bo jak on mial rozrywke, to jej tez sie cos nalezy. Ale nie strugac focha przez nie wiadomo ile dni!