Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 miesiące w związku a ona wciaz nie jest gotowa na seks

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne, po 3 miesiącach chyba juz powinna byc gotowa. Tymbardziej iz nie mamy po 16 lat, tylko 23.

Gość gość
trochę dziwne, ale...każdy jest inny :)

Kazdy czlowiek jest inny ty jestes gotowy ale kobiety sa inne. Twoja kobieta potrzebuje czasu i zrozumienia z twojej strony jak bedziesz nalegal to nic z tego . Niektore kobiety chca sie dobrze poznac ze swoja 2polowka . Nie raz sa sytuacje ze para od razu laduje ze soba w lozku ale zwiazek konczy sie po paru miesiacach . A te co czekaly z ta decyzja trwaja do dzis :) jak to sie mowi " jak kochasz to poczekasz"

Gość gość
U mnie było podobnie, z tym że to ja byłam gotowa a facet nie :O mielismy po 22 lata i on byl prawiczkiem ja mialam przed nim jednego. gotowy był łaskawie po miesiącu. i bardzo kiepsko było. bylismy razem tylko 4 miesiące.... bo nie bylo poprawy, 3 minuty max.

Gość gość
u mnie było bzykano na 2 randce...i jesteśmy wiele lat razem

Gość gość
rzuć ją,szkoda czasu

Ja bym poczekala na twoim miejscu . Jak mozna zucic kobiete bo co? Bo nie chciala ci dac kazdy jest inny

Gość gość
Skoro nie jest gotowa, tzn. że nie zrobiłeś na niej zbyt wielkiego wrażenia :P Czyli to twoje wina, a nie jej.

Gość gość
Czy to normalne, po 3 miesiącach chyba juz powinna byc gotowa. x Już to zdanie świadczy o tym na czym ci najbardziej zależy i widocznie dziewczyna to wyczuwa. Burak z ciebie i tyle.

A widze ze gosc ktory pisze zeby ja zucic to totalny d**ek !! Jak tak mozna ty masz wogule uczucia w sobie ?? Jak ktos kogos kocha to sie nie poddaje i walczy o zwiazek a nie od razu zrywac. A moze ona chce sprawdzic czy zalezy ci na niej czy na sexsie

Ludzie to sa naprawde totalne swinie. A szczegolnie mezczyzni ktorym zalezy tylko na jednym !!

Gość gość
Jestesmy razem 3 miesiące, spotykamy sie ok. 3 razy w tygodniu. Nie oczekiwałem, zeby wskoczyła mi do łózka po tygodni, czy nawet miesiącu. Ale minely juz 3 miesiące. Po takim czasie chyba powinna mi juz ufac. Czuje sie przez to odtracony

Gość gość
Nie chce jej rzucac, ale nie wydaje wam sie to dziwne, zo po 3 miesiącach nie jest jeszcze gotowa?

Gość gość
Czujesz się napalony, a nie odtrącony... moja dziewczyna poszła ze mną do łóżka po 5 miesiącach, przez ten czas ani razu nie pomyślałem o seksie, bo bardziej liczyła się dla mnie jej obecność przy mnie niż sam seks, poza tym te 5 miesięcy tak szybko zleciało że nawet nie wiem kiedy, a widywaliśmy się praktycznie codziennie. No ale ja już nie mam 23 lat, w tym wieku to tylko jedno w głowie :P

Gość gość
A mi się wydaje normalne, ze moze nie byc gotowa. Kazdy ma swoje tempo. A szczerze mowiac, im bardziej bedziesz naciskal tym bardziej ona moze sie wycofywac. Niektore dziewczyny po pol roku, roku czasami dłuzej decyduja sie na seks

Mi. Sie to nie wydaje dziwne bo niektore kobiety chca bardzi i to bardzo podkreslam ) dobrze poznac osobe ktorej chca sie oddac . Daj jej czasu i rozmienia i na pewno bedzie ok

Gość gość
dobrze ci radze rzuć ją potem będzie jeszcze gorzej

Gość gość
A mnie ciekawi jeszcze jedna rzecz, czy autor w ogóle ma jakieś pojęcie o tym co ta dziewczyna lubi? Jakie pieszczoty sprawiają jej przyjemność, itd. ? Wypadałoby to wiedzieć przez pójściem do łóżka, ale zapewne autor myśli tylko o zamoczeniu.

To wszystko zalezy jak jest przeszlosc erotyczna. jesli jest to dziewczyna ktora nigdy nie miala zadnego faceta jest dziewica i nie przeszla naturlne dla rzowju kazdej kobiety fazy masturbacji od pierwszej miesiaczki to dluga droga przed Toba. Jesli chcesz zebysmy sie wypowiedzieli musisz sie troche odslonic i napisac czy wasza realacja erotyczna jakos sie rozwija czyli ze np. 1 Najpierw bylo chodzenie za reke i przytulanie 2. pozniej doszly pocalunki 3. teraz sa pierwsze piesczoty czyli pozwala dotykac swoich piersi lechtaczki, pochwy, sam dotyka twojego penisa doprowadza cie do orgazmu reka albo ustami ale sama jeszcze nie jest gotowa na pelny stosunek czyli w skrocie najakim etappie jestesci i czy jest progres Jesli miala juz wczesniej partnera seksualnego z ktorym normalnie uprawiala sex to moja rada jest krotka zostaw Ja natychmiast bo robi Cie w balona i nic z tego nie bedziesmutas.gif

Gość gość
Ale z was kretyni, dziewczyna po 3 miesiącach się nie nadstawiła, a ci już że nic z niej nie będzie :) Nic dziwnego ze większość z was ma problemy z kobietami skoro macie problemy sami ze sobą i nie potraficie zapanować nad penisem.

Gość gość
pierwszy pocałunek był na 3 spotkaniu. piersi czasem pozwoli mi dotknac, ale miejsc intymnych nie. Sama tez moich nie dotyka. Ja na nią nie naciskam, po prostu wydaje mi sie, ze na tym etapie znajomosci seks powinien byc juz czyms naturalnym.

Gość gość
Dla ciebie może jest czymś naturalnym, a dla nie może już nie. Jeśli zależy ci wyłącznie na seksie, to daj jej spokój z znajdź sobie taką co rozłoży przed tobą nogi. Skoro ty nawet nie wiesz jakie jest jej podejście do seksu (bo gdybyś wiedział nie byłoby tego tematu), to o czym w ogóle tu mówimy, nie znasz jej kompletnie, a ona nie zna ciebie, więc i na seks za wcześnie.

Gość gość
3 miesiace to juz dosc sporo. Miala okazje cie poznac. Zaczelabym sie zastanawiac czy ona w ogole ma jakis poped seksualny. A reaguje na twoje pocalunki? Sa jakies pieszczoty, dotykacie sie tu i owdzie, widzisz ze ja podniecasz czy zupelnie nic?