Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin ros

zapalenie gruczolu krokowego

Polecane posty

Gość marcin ros

witam wszystkich użytkowników, okolo 2 tyg temu poszedlem do urologa, po szybkim badaniu, usg jąder itd stwierdził, ze mam zapalenie gruczołu krokowego (bakteryjne) po 10-dniowej kuracji, jest troche lepiej, ale nie czuje sie w 100% wyleczony, - mam jakby słabszy wzwód, choć staje normalnie i odbycie stosunku jest jak najbardziej mozliwe to nie jest tak jak kilka tyg wczesniej, zawsze stal na baczność kiedy i jak chcialem - czasem mam parcie na mocz, choć częstomocz jakby ustapił, to wczesniej nigdy nie odczuwalem takiego parcia, - po wytrysku czy oddawaniu moczu, jest tak jakby kilka kropelek "nie wylecialo" i zostalo w środku - po orgazmie odczuwam dyskomfort w praciu jak i w odcinku miedzy moszną a o***tem, - czasem soddawanie moczu jest nieprzyjemne, jakby lekkie szczypanie w prąciu, lecz nie zawsze, - zaczerwieniony jest ujscie cewki moczowej i więdzidełko prącia, szczególnie po orgazmie badz oddawaniu moczu czy ktoś z Was kiedyś przechodził podobne zapalenie? jak sie leczył i ile, czy po wyleczeniu wszystko wróciło do normy?