Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauka w collegu bądź kursy w UK a finanse

Polecane posty

Gość gość

Trochę juz sie rozglądałam co i jak. Pomoc w opłatach za college tudzież kurs mozna uzyskać majac 19-23 lat i ucząc sie na poziomie 1-3, a dla osob 24+ na poziomie 3-4. Ja mam 24 lata i zaczynalanym naukę na poziomie 1 bądź 2. Czy to znaczy, ze nie mam szans na pomoc finsnsowa w opłatach za kursy ? :( Czy moze ktos z Was wie o czymś czego nie wiem ja i mozna jakaś ta pomoc uzyskać ? I mowia ucz sie, ale co zrobic jak Cie najzwyczajniej nie stac :( A chce wreszcie cos zrobic w swoim zyciu...

Gość gość
Znajdz sobie sponsora 🖐️

Gość gość
A chce wreszcie cos zrobic w swoim zyciu... xx trzeba bylo sie uczyc w Polsce, za darmo.

Gość gość
W Polsce za darmo, tak... A ciekawe jak ktos nie mieszka z mamusia, musi cos wynająć, opłacić rachunki, dojazdy, jedzenie, do tego książki, ksero, ubranie... Tak, nie ma czegos takiego jak studia za darmo, bo utrzymać sie za cos trzeba na nich nawet jesli nie płacisz czesnego ! A praca i studia dzienne to bardzo czesto nierealne. Mądrale.

Gość gość
Na 2,3, 4, 5 , 7 czy nawet 8 poziomie mozna sie w UK krztalcic za darmo. Mozna tez oprocz tego dostawac bezzwrotne stypendium w wysokosci £3500/mc oraz inne zapomogi, tylko trzeba sie odpowiednio zorganizowac. Malo tego, im sie jest starszym, tym o taka pomoc finansowa latwiej. Jezeli potrzebujesz informacji, to napisz cos wiecej o swojej sytuacji i o tym co chcialabys/chcialbys studiowac.

Gość gość
24 lata, chciałabym zacząć księgowość od poziomu 2 plus kursy kosmetyczne, najlepiej CIDESCO, ale te sa masakrycznie drogie, wiec to raczej pozostanie tylko w sferze marzeń.

Gość gość
@01:03 co za brednie totalne