Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś dla mam

Polecane posty

Gość gość

Zparaszamy do udziału w tworzeniu nowego forum, na którym będzie panować życzliwa atmosfera. Masz problem? Napisz na forum! Chcesz się podzielić swoją wiedzą? Zapraszamy, może komuś pomożesz! Masz dość wyzwisk, przemądrzania się, czy przechwalania? Wejdź i sprawdź nasze forum, nic złego ty Cię nie spotka! Forum na razie świeci pustkami, razem mozemy to zmienić. Rejestracja zajmie Ci mniej niż 5 minut! ZAPRASZAM! mamamistrzyni KROPKA fora KROPKA pl

Gość TaWredna
Zadzieram kręcę i lecę w te pędy :) sorry nie dołączę do kółka wzajemnej adoracji :D

Gość gość
To nie kolko wzajemnej adoracji, a koło kulturalnych mam które potrafią w odpowiedni sposób wyrazić swoje zdanie, a także przyjąć konstruktywną krytykę. Nikogo jednak nie zmuszam.

Gość gość
Już się zaresjestrowalam. Man nadzieje ze ruszy :):)

Gość gość
Cisza tam jak w kosciele. Tyle zachodu z tworzeniem, potem z proba zaciagniecia tam slodkich kobiecinek i.....jedno wielkie gowno :D Nic nie wyszlo. I nadal siedza tutaj, na tej oplutej przez siebie kafeterii :D Hahahahahaah, ot glupole!

Gość gość
To forum nie dziala

Gość gość
ja bym z przyjemnością zajrzała, też mnie dobija chamstwo kafeterian, ale niestety nie działa.

Gość gość
to które w końcu ma działać? mamamistrz mamamistrzyni czy jeszcze nowsze założysz? na dwa fora będziecie działać czy jak?

Gość gość
Naprawdę znowu im nie działa? Hahahaha :D

Gość gość
JAk chcecie się wymiksować z kafeterii to jest mnóstwo for, które wymagają logowania. Nie wiem po co liczycie na tą kretynkę, która nic nie potrafi zrobić :D