Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błona dziewicza czy za wąska pochwa?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Ostatnio zaczęłam współżyć z chłopakiem.Byłam dziewicą jednak wcześniej przez przypadek przebiłam błonę(albo tak mi się wydaje).Podczas stosunku,penis wszedł do pochwy bez problemu, jednak kiedy wszedł dalej poczułam nieprzyjemny, lekki dyskomfort. Tak jakby coś się w środku rozciągało.A mój partner poczuł dość duży opór.Za drugim razem tez czułam lekki dyskomfort i opór, ale mniejszy. Czy to kwestia błony(w co wątpię bo na początku mój partner wszedł bez problemu) czy to dlatego że się spięłam i napięłam mięśnie?Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale muszę dodać że byłam tuż przed okresem i byłam czułam lekki ucisk w okolice podbrzusza. Przed stosunkiem nie nastawiałam się na ból, a na nic innego. Stwierdziłam że będzie jak będzie.W sumie nie było źle, ale jedno pytanie mnie nurtuje: czy mogłam zrobić coś żeby było lepiej? A jak to było u was?

Gość gość
a na jakiej podstawie myślisz, że nie byłaś dziewicą skoro nie uprawiałaś seksu? Nie wydaje mi się, żeby istniało coś takiego jak "za wąska pochwa"... ;)

Gość gość
Błonę dziewiczą można tak naprawdę dość łatwo przebić gdy uprawia się intensywnie jakiś sport, podczas masturbacji lub gdy używa się za dużego tamponu.Ja ją chyba przebiłam bo widziałam dość sporo krwi. Tak pochwa może być za wąska, szczególnie gdy kobieta się stresuje i napina mięśnie.Wtedy partnerowi ciężko wejść... Poczytaj o tym

Gość gość
A bolalo cie jak przebilas sobie (przed stosunkiem) blone?

Gość gość
Nie, ale było sporo krwi.Teraz przy każdym stosunku za pierwszym razem czuje dyskomfort,ale nie przy wejściu do pochwy tylko głębiej...

Gość gość
Cos czrujesz udaj sie do ginekologa a moze facet ma za dużego

Gość gość
Mówię jak jest.To nie wina błony bo ona znajduje się 3 cm za wejściem do pochwy, a ja czuje problem głębiej. To już ta druga opcja jest bardziej prawdopodobna. do ginekologa się udam...

Gość Dętka 225
Albo za małego :O Moze masz błonę, a on ma za małego zeby ja przebić do końca tylko sie ociera..

Gość gość
Za małego na pewno nie ma.Musiałby mieć chyba 2 centymetrowego penisa żeby ocierał się o błonę.Błona jest tuż,tuż przy wejściu... A jak to było u was z waszym "pierwszym" razem...

Gość gość
Za małego na pewno nie ma.Musiałby mieć chyba 2 centymetrowego penisa żeby ocierał się o błonę.Błona jest tuż,tuż przy wejściu... A jak to było u was z waszym "pierwszym" razem?