Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gemeczka77

Szkoła językowa dla dziecka w Warszawie

Polecane posty

Gość gemeczka77

Witam wszystkie mamy .Gdzie w Warszawie warto jest zapisać dziecko na kurs języka angielskiego?

Gość annaraczejjj
Ja zapisałam swoją córkę do szkoły British School. Jakbyś się pospieszyła to możesz jeszcze załapać się na ich promocję ponieważ przy zapisie do 31 sierpnia możesz liczyć na darmowe podręczniki oraz gwarancję miejsca w grupie. Tutaj jest info: http://britishschool.pl/warszawa-wola-centrum/aktualnosci.html - szkoła mieści się na Woli. Prowadzą tam zajęcia w niewielkich grupach. W przeciwieństwie do innych szkół nauczyciele korzystają z nowoczesnych metod nauki angielskiego. Córka zawsze miała problemy z językiem ale wydaje mi się, że powoli odkrywamy w niej pewne zdolności językowe ponieważ obecnie bardzo dobrze sobie radzi.

Gość asmijka
Polecam zapisanie dziecka na angielski jeśli szkoła ma jakiś sprawdzony system nauczania a i z obcym dziecko bardziej się stara,inaczej sie zachowuje i szybciej przyswaja język. Moja siostrzenica szybko nauczyła się angielskiego w empik school , lekcje były w formie zabaw może dlatego nauka szła lżej niż w normalnej szkole.

Gość gość
moje dziecko chodzi na język do http://www.warszawa.oei.org.pl/ - wszystko mają tam fajnie zorganizowane, gry, zabawy itp. Przynajmniej moj synek jest zadowolony :)

Gość renatka6
Jak radziła asmijka, do dobrej szkoły językowej, w której do nauki wykorzystuje się ****** zabawę. Oczywiście, nauka w najmłodszych grupach (3-4 lata) wygląda nieco inaczej niż zajęcia z dziesięciolatkami.

Gość marzena78o
My jesteśmy z Grójca i też córkę puściliśmy na angielski. Wybraliśmy szkołę Pi School, ze względu na to ze jest po prostu blisko i nie ma problemów z odebraniem małej z zajęć. wiem, że mają też szkolę w Warszawie. Nie mam zastrzeżeń co do poziomu merytorycznego. Mała umie więcej niż rówieśnicy w jej wieku.

Gość zeberkaa
Pi School ma chyba pare lokalizacji nie? to całkiem wygodne bo można sobie według swoich potrzeb wybrać - fajnie! ja ide na kurs wakacyjny - myśle ze to mi dużo da!

Gość cziczii
tak ma parę, to jest wygodne rozwiązanie bo można sobie wybrać blisko domu lub pracy! no a kursy - wakacyjne bardzo fajne! wiele można się nauczyć

Gość garka
Moja córka chodzi do Sokratesa na kabatach. Synka też poślemy od września. 7 lat ma to już najwyższy czas :)

Gość Miszaka
a ja wlasnie znam i polecam Pi School - moja córa tam łazi, całkiem nieźle jej idzie. ja jestem zadowolona i ona chodzi tam z checią!